Apartmány s výhledem na moře a hory v destinaci Gernie Escentepe

Kyrenia District
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 75 m² • 1. podlaží • ref.: ECN-00260-28181
6 695 618 CZK
Apartmány s výhledem na hory a moře v Girney

Gerni je prestižní pobřežní obytná oblast na Severním Kypru. Město je domovem mnoha mezinárodních univerzit a luxusních rezidenčních projektů. Ghirni láká místní i zahraniční investory a návštěvníky. Bahceli je oblíbená oblast, která se nachází kousek od centra města. Bahceli nabízí jedny z nejvýběrovějších projektů posledních let. Zde je moderní vzhled s nízkými budovami a elegantní architekturou.

Apartmány v Severním Kypru, Girni mají centrální polohu. Apartmány jsou vzdáleny 200 metrů od moře, 1,2 km od pláže Esentepe, 3,8 km od Esentepe, 11 km od želví pláže Alagadi, 20 km od centra Girne, 36 km od letiště Ercan a 78 km od mezinárodního letiště Larnaca.

Apartmány disponují moderním obývacím prostorem o celkové ploše 30 000 m². Na místě se nachází 14 budov, z nichž každá se skládá ze dvou podlaží. Komplex má bohaté funkce. Jsou zde 4 bazény, z nichž jeden má písečnou pláž. Projekt také poskytuje fitness služby, nepřetržitou ostrahu, sedm dní v týdnu, venkovní parkoviště a lázně.

V přízemí budov se nachází studia a apartmány s jednou ložnicí. V horních patrech jsou k dispozici podkrovní byty se dvěma ložnicemi. Přízemní byty nabízejí prostorné prostory s vlastní terasou. Každý apartmán má otevřenou kuchyň, která má moderní vzhled. Podkrovní apartmány se dvěma ložnicemi mají vlastní koupelnu. Projekt nabízí satelitní TV, internetovou infrastrukturu, klimatizaci, dobře navržené kuchyňské a koupelnové skříňky.


ECN-00260

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí75 m²
Celkem85 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Internet
Parkoviště

Kyrenia District

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na hory
Výhled na moře
TypByt
Rok výstavby2025