Apartmány v blízkosti moře v Eskileh, Severní Kypr

Northern Cyprus
Byt • 1 místnost(i) • 1 koup. • 40 m² • ref.: ECN-00331-31733
4 125 709 CZK
Elegantní apartmány v komplexu all inclusive v Eskileh, Severní Kypr

Eskile je světlá oblast s průzračnějším mořem a jedinečnou realitní oblastí s výškovými budovami a luxusními vilami na pobřeží Severního Kypru. Cesta do center Jerney, Gazimagosa a Essentials tak trvá asi několik minut.

Nemovitosti na prodej v Eskileh, Severní Kypr; Je vzdálen 1,3 km od hlavní silnice Karpaz-Eskyle, 1,8 km od moře, 3,9 km od přístavu Bogaz, asi 9 km od piknikové oblasti a přírodního parku Eskile a 10 km od Eskymáka. Apartmány jsou také 11 km od pláže Mackenzie a 23 km od státní nemocnice Famagusta, kde se nachází vše od trhů po lázně a restaurace, kde se podávají místní pokrmy.

Bezpečnost a pohodlí jsou hlavními prioritami komplexu, ve kterém se apartmány nacházejí. Nabízí klidný život s bezpečnou vjezdovou bránou a vyhrazenými parkovacími místy pro každý apartmán. Běžně se využívají oblasti, jako jsou dětské parky, relaxační lázeňská zařízení a osvěžující bazény.

Možnosti apartmánů v tomto elegantním komplexu odrážejí životní styl studia, jedné ložnice a dvou ložnic. Otevřené kuchyně a velká okna nabízejí prostorné a světlé interiéry. Soukromé terasy podkrovních apartmánů vám umožní vychutnat si příjemné chvíle. Detaily interiéru bytu jsou vybaveny speciálním nádechem a v kuchyni, koupelně a ložnicích jsou soukromé skříňky. V každém z prémiových apartmánů jsou k dispozici funkce, jako je centrální satelitní systém, vysokorychlostní internetová infrastruktura, klimatizační infrastruktura pro pohodlí a interkomový systém pro efektivní komunikaci.


ECN-00331

Prostory

Pokoje1
Koupelny1
Balkony1

Povrchy

Živobytí40 m²
Celkem47 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Internet

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2026