Vily v docházkové vzdálenosti od pláže na Mallorce ve Španělsku

Font de Sa Cala
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 170 m² • 3. podlaží • ref.: PMI-00006-33309
22 784 429 CZK
Luxusní dvojvily na prodej v blízkosti pláže na Mallorce Baleárské ostrovy

Vily se nacházejí v malebném městečku Cala Ratjada v provincii Mallorca. Region patří do oblasti Baleárských ostrovů, která je známá svými plážemi a krásnou krajinou a středomořským počasím po většinu roku.

Vily mají výbornou polohu, protože město má všechny potřebné služby pro pohodlný pobyt, jako jsou supermarkety, obchody a restaurace v docházkové vzdálenosti. Pláž a přístav jsou vzdáleny pouhých 10 minut chůze od rezidenčního komplexu. Město je vzdáleno asi 15 minut od Capdepery, města, kde se můžete těšit na akce po celý rok a najdete zde divadlo a sportovní centra. V podobné vzdálenosti najdete i golfová hřiště. Na letiště Mallocar dojedete autem za hodinu.

Vily na prodej na Mallorce ve Španělsku se nacházejí v komplexu se zelenými plochami a společným bazénem. Vily se nacházejí na pozemcích o rozloze cca 400 m² se soukromými bazény, zahradami a uzavřenými parkovacími plochami. Interiéry jsou rozloženy do dvou úrovní a zahrnují 3 ložnice a 3 koupelny. Obývací části jsou prostorné a mají dostatek světla s otevřenou kuchyní vytvářející dokonalý společenský prostor.


PMI-00006

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny3
Balkony2

Povrchy

Živobytí170 m²
Celkem250 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zahrada

Font de Sa Cala

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2024
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data