Apartmány v komplexu v Eskylíku, Severní Kypr

Northern Cyprus
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 79 m² • ref.: ECN-00111-23531
4 414 973 CZK
Apartmány na oblíbených plážích na severu Severního Kypru v Eskylík

Slavná oblast Long Beach na severním Kypru se proslavila jako investiční centrum, dokonce se objevila v časopise Forbes. Se svými písečnými plážemi, sofistikovanými komplexy a pulzujícím životním stylem se tato vycházející hvězda ostrova nachází v blízkosti Gazimagosy a brány do Evropy. Tato oblast se může pochlubit mnoha společenskými centry, včetně mnoha pláží, kasin a venkovních prostor pro pořádání akcí.

Apartmány na prodej v Eskylíku, Severní Kypr, jsou 400 mt od hlavní silnice, 900 mt od Mackenzie Beach, 1 km od Jogging and Biking Trail, 1,5 km od Long Beach a Babutsa Beach, 4 km od Eskili Center, 10 km od Near East College, 11 km od starobylého města Salamis a královských hrobek, 12 km od kostela svatého Barnabáše, 18 km od státní nemocnice Gazimagoza a 18,5 km Od hradu Othello, 20 km od Gazimagosy, 21 km od letiště Ercan a 71 km od letiště Larnaka.

Rezidence se nacházejí v sofistikovaném komplexu postaveném na celkové ploše 200 000 m². Komplex má zařízení, jako je supermarket, lékárna, kosmetické centrum, kadeřnictví, půjčovna aut, obchod s elektronikou, restaurace, bar, kavárna, pečivo, půjčovna kol, bankomat, kulečníková herna, optické a oční centrum, čistírna a stanoviště taxi. Kromě toho jsou zde otevřené a uzavřené bazény, lázeňské centrum, turecké lázně, grily, posilovna, dětský park, mateřská škola, mimoškolní studijní prostory a herna. Kromě fotbalových, basketbalových a volejbalových hřišť je zde také tenisový kurt. Hodnota značky projektu je velmi vysoká, protože festivaly a akce jsou pořádány v otevřených prostorách. Apartmány jsou k dispozici v různých typech pokojů a mají otevřenou kuchyň. Apartmány jsou navrženy s prvotřídním řemeslným zpracováním a mají kuchyň, koupelnu/WC a trezor na pokoji. Součástí projektu jsou funkce zvyšující pohodlí, jako je centrální internetová infrastruktura, satelitní systém a interkomový systém.


ECN-00111

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny1
Balkony1

Povrchy

Živobytí79 m²
Celkem94 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Tenis
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Grilování
Internet

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2025