Prostorná vila s vlastním bazénem a zahradou v Sidi Kemer Kadikoy

Kadıköy Belediyesi
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 135 m² • 1. podlaží • ref.: BJV-00479-34973
8 798 895 CZK
Samostatně stojící vila s vlastním bazénem v Sidi Kemir, Mugla

Sidi Kemer tvoří hranici slavného prázdninového města Muğla s Antalyí, jedním z předních prázdninových měst. Nachází se hned vedle Fethiye a nabízí rustikální obytný prostor propletený s přírodou, i když je snadno dostupný z veškeré občanské vybavenosti. V Sidi Kemeru se nachází také údolí Sidi Kemer, staré město Patara a 800 metrů široká pláž Patara a dlouhá 13 km.

Vila na prodej v Mugla, která se nachází na Sidi Kemer Canyon Road. Poskytuje snadný přístup ke každodenním a společenským potřebám, jako jsou kavárny, restaurace a trhy. Vila na prodej: 6 km od kaňonu Sidekemir, 21 km od pláže Patara, 36 km od centra Fethiye, 83 km od letiště Dalaman

Vila na prodej má venkovní parkoviště, velký bazén, terasu u bazénu a gril na upraveném pozemku o rozloze 300 m². V přízemí se nachází prostorný obývací prostor s otevřenou kuchyní a ložnice s vlastní koupelnou. Samostatně stojící vila s vlastním bazénem, která má v prvním patře dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou, je velmi dobrou investiční příležitostí v oblasti, která každým dnem roste na popularitě.


BJV-00479

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny3
Balkony1

Povrchy

Živobytí135 m²
Celkem150 m²
Balkón
Bazén
Grilování
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Kadıköy Belediyesi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny
TypDům
Rok výstavby2024