Apartmány s podlahovým vytápěním v Kepez Antalya

Baraj
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 68 m² • ref.: AYT-03278-34355
4 564 786 CZK
Apartmány s koupelnou v pražské čtvrti Kepez

Apartmány se nacházejí ve čtvrti Barag v Kepez, Antalya. Věž je sofistikovaným obytným prostorem. Zde jsou zastavěny rezidenční projekty.

Byty na prodej v turecké Antalyi jsou jen kousek od středních škol a středních škol. Apartmány jsou vzdálené 3,2 km od vodopádů Düden, 8,6 km od nákupního centra MarkAntalya, 12 km od moře a 13 km od mezinárodního letiště v Antalyi.

Projekt nabízí 3 bytové jednotky a 2 komerční jednotky na pozemku o velikosti 7.371 m². Celkem je zde 109 bytů. V komplexu jsou výtahy, venkovní parkoviště, 2 sauny, administrativa, ostraha, bezpečnostní kamery, fitness centrum, upravená zahrada, bazén, herna pro všechny věkové kategorie, dětské hřiště a požární východ.

Apartmány s jednou ložnicí mají obývací pokoj, otevřenou kuchyň, jednu koupelnu a jeden balkon. Apartmány se dvěma ložnicemi mají obývací pokoj, otevřenou kuchyň, jednu koupelnu, vlastní koupelnu a balkon.

Každý apartmán je vybaven klimatizací, internetovou infrastrukturou, sprchovým koutem, vestavěnou kuchyňskou linkou, elektricky ovládanými žaluziemi, bodovým a LED osvětlením, satelitní televizí, malovanými interiérovými dveřmi, podlahovým vytápěním a společnou rychlovarnou konvicí.


BÍLÝ TYP-03278

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí68 m²
Celkem90 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Výtah

Baraj

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2024