Apartmány s výhledem na moře a město v Yalova Çiftleköy

Mehmet Akif Ersoy
Byt • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 100 m² • 3. podlaží • ref.: YVX-00106-29576
2 325 385 CZK
Centrálně umístěné nové apartmány s krásným výhledem v Ciftlikoy

V Yalova Çiftliköy je to jedno z center, kde si můžete užít život v každém ročním období se zelenou přírodou, čistým mořem, lázeňskými letovisky a snadnou dopravou do Istanbulu a dalších velkých měst. Çiftleköy je nejbližší oblastí centra města Yalova a je jednou z oblíbených oblastí s nádherným výhledem a blízkostí veškeré občanské vybavenosti.

Byty na prodej v Yalova jsou v docházkové vzdálenosti od všech sociálních potřeb, jako jsou školy, trhy a lékárny, 3 km od centra města Yalova, 7 km od nové vzdělávací a výzkumné nemocnice Yalova a 55 km od letiště Sabiha Gökçen.

Moderní byty se nacházejí v projektu postaveném na pozemku o rozloze 515 metrů čtverečních. V budově je 12 bytů, ve kterých byla použita omítková tepelná izolace. Apartmány mají 3 ložnice a mají různé výhledy v závislosti na fasádě.

Moderní apartmány mají oddělenou kuchyň a vlastní koupelnu. Byty jsou vybaveny kuchyňskými a koupelnovými skříňkami, keramickými podlahami na mokrých podlahách, podlahovým vytápěním, dveřmi do pokojové místnosti a videotelefonem. Všechny apartmány mají 3 balkony a právo využívat společnou zahradu. Byty v novostavbě jsou připraveny k nastěhování.


YVX-00106

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Balkony3

Povrchy

Živobytí100 m²
Celkem117 m²
Balkón
Satelitní TV
Výtah

Mehmet Akif Ersoy

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny
TypByt
Rok výstavby2023