Apartmány v blízkosti Školy a konzuláty v Ankara Çankaya Oran

Yukarı Dikmen Mahallesi
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 118 m² • ref.: ESB-00253-34722
6 747 920 CZK
Luxusní apartmány v prestižní lokalitě s bohatou občanskou vybaveností v Çankaya Oran

Çankaya vyniká jako klíčová a pozoruhodná oblast v tureckém hlavním městě Ankaře. Çankaya zaujímá druhou největší lokalitu v Ankaře podle objemu a hraje zásadní roli jak z administrativního hlediska, tak jako ústřední bod obchodu a kultury. Centrum okresu se nachází v srdci Ankary a je domovem mnoha vládních institucí, ambasád, nákupních center, nákupních zón, kaváren a restaurací. Çankaya je významným hráčem na turecké politické scéně a od prvních let Turecké republiky hostí mnoho vládních institucí a velvyslanectví. Čtvrť Oran, ve které se tyto rezidence nacházejí, je součástí ankarské čtvrti Çankaya. Oran je známý svými rezidenčními oblastmi, které se starají o obyvatele s vysokými příjmy, nákupními centry a zelenými plochami, a je oblíbenou oblastí, která nabízí různé společenské aktivity, nákupní příležitosti a zábavní podniky. Čtvrť se vyznačuje především moderními bytovými projekty, vilami a luxusními byty. Kromě toho má Oran mnoho soukromých škol, nemocnic, nákupních center a restaurací. Zelené plochy a zahrady v sousedství poskytují obyvatelům ideální místa k odpočinku a účasti na rekreačních aktivitách. Blízkost Oranu k obchodním a finančním centrům Ankary zvyšuje jeho atraktivitu, což z něj činí preferované místo pro ty, kteří přijímají moderní životní styl Ankary a přitahují rodiny a profesionály ze světa podnikání.

Apartmány na prodej v Ankaře Çankaya mají privilegovaný výhled do údolí a jsou strategicky umístěny na začátku údolí Dikmen. Projekt je zajímavý svou blízkostí k hlavním orientačním bodům v okolí. Rezidence jsou vzdálené pouhých 250 metrů od Ankarské univerzity hudby a výtvarných umění, 1 km od zpravodajského prezidentství, 1,1 km od národních škol, 2 km od nákupního centra One Tower, 2,1 km od nákupního centra Panora a 2,2 km daleko. Z nákupního centra KuzuEffect. Kromě toho je vzdálen 2,2 km od konzulátu, 2,4 km od generálního ředitelství TRT, 4,4 km od slavného Atakule, 4,5 km od klidného jezera Eimre a 6,7 km od kasačního soudu. Tato privilegovaná poloha zajišťuje snadný přístup k zajímavým místům ve městě a rychlé spojení do Kızılay, které je vzdálené pouhých 8,7 km, a na letiště Ankara Esenboga (36,4 km). Tento výjimečný rezidenční projekt nabízí charakteristický rys, protože usnadňuje život díky své strategické poloze a mnoha výhodám.

Tento bohatě vybavený projekt, který se skládá ze 6 vertikálních bloků a 3 horizontálních bloků, se nachází na pozemku o rozloze 57 000 metrů čtverečních a nabízí obytný prostor harmonicky propletený se zelení prostřednictvím krajinné plochy 15 500 metrů čtverečních a jedinečný výhled do údolí. Výrazným prvkem megaprojektu je rozsáhlý bazar s 31 obchody, které uspokojí všechny potřeby. Projekt zahrnuje veškeré sociální zázemí, otevřená a uzavřená parkoviště, uzavřené bezpečnostní kamery, bezpečnostní službu nepřetržitě, sedm dní v týdnu, služby recepce, vnitřní bazén, letní kino, parní lázeň, saunu, turecké lázně, fitness centrum, dětské koutky, posilovnu, tenisový kurt, basketbalové a volejbalové hřiště, plný generátor a výtah. V rámci mega projektu jsou nabízeny luxusní byty se dvěma, třemi, 4 a 5 ložnicemi, které splňují různé potřeby a poskytují jedinečnou úroveň pohodlí a životního stylu.

Každý apartmán má prostorný obývací pokoj, pečlivě navrženou samostatnou kuchyň, moderní koupelnu, funkční prádelnu, elegantní šatnu, vlastní hlavní koupelnu a prostornou balkonovou jednotku. Luxusní byty se vyznačují detaily, které upřednostňují pohodlí, včetně systémů chytré domácnosti, vysoce kvalitní 3dílné vestavěné kuchyňské sestavy, skvělého LED stropního osvětlení, soukromé přepážky, pohodlné šatní skříně, myčky, systému podlahového vytápění s vyhrazenými náklady na vytápění, satelitního televizního systému a soukromého úložného prostoru. Tyto osobité byty jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky moderního života a otevíraly obyvatelům dveře k životu v pohodlí a luxusu. Díky blízkosti škol a konzulátu, jedinečnému výhledu do údolí a prestižní poloze v blízkosti nákupních center slibuje tento projekt komfortní zážitek z bydlení.


ESB-00253

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny2
Balkony2

Povrchy

Živobytí118 m²
Celkem133 m²
Balkón
Bazén
Satelitní TV
Sauna
Tenis
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Internet
Nonstop vrátný
Parkoviště
Sauna

Yukarı Dikmen Mahallesi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2025