Byt za Koupit v Laval, Kanada

Chomedey, Quebec
Byt • 7 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 73 m² • ref.: 11964264
8 365 689 CZK
Le Marquise, prestižní developerský projekt v Chomedey, vás vítá! Tento výjimečný projekt nabízí luxusní vybavení, jako je střešní bazén, plně vybavená posilovna a přijímací místnost s kuchyní šéfkuchaře pro hostování vašich blízkých. Tento byt nabízí světlý otevřený koncept obývacího prostoru s elegantním a moderním designem, vysokými stropy a velkými okny, která zaplavují prostor přirozeným světlem, a může se pochlubit také kuchyní s křemennými deskami a koupelnou s dostatkem prostoru na pracovní desce a úložného prostoru. Le Marquise s vlastním balkonem, krytou garáží a venkovním parkovištěm poskytuje bezpečnost a pohodlí. Kryté parkoviště#310 Exteriér 78

Projekt Marquise III nabízí vynikající zážitek z bydlení, který kombinuje moderní a špičkové povrchové úpravy s řadou vybavení pro zajištění maximálního pohodlí. Tato vynikající lokalita se nachází v samém srdci Chomedey a poskytuje snadný přístup k živé gastronomické scéně, nákupním destinacím a možnostem zábavy.

Vybavení budovy:
-Tělocvična
- Střešní bazén a terasa
- Gril
- Suchá sauna
- Přijímací místnost s plně vybavenou kuchyní
- Parkovací místa pro návštěvníky
- Luxusní lobby
-Zabezpečená budova
Dopřejte si luxusní bydlení v projektu Marquise III, kde si nároční jedinci mohou užít to nejlepší vybavení a výhodnou polohu.

INKLUZE
Lednice, sporák, myčka nádobí

VÝLUKY
--

Prostory

Pokoje7
Ložnice1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí73 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum
Grilování
Parkoviště
Sauna

Laval

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2019