Dům za Koupit v Pamplemousses District, Mauricius

Pamplemousses District
Dům • 10 místnost(i) • 8 lož. • 4 koup. • 600 m² • ref.: VM473-COMPANY36181ROX
20 728 147 CZK
Vítejte ve své soukromé oáze v Montchoisy, nádherné vile, která nově definuje tropický luxus. Tato výjimečná nemovitost, která se rozkládá na třech podlažích, nabízí bezkonkurenční zážitek z bydlení v jedné z nejvyhledávanějších destinací Mauricia.

Přízemí: Srdce pohostinnosti

V přízemí se nachází prostorný otevřený prostor harmonicky navržený, spojující obývací pokoj a nejmodernější vybavenou kuchyň. Okna od podlahy ke stropu zaplavují prostor přirozeným světlem a zároveň poskytují úžasný výhled do svěží zahrady. Čtyři dobře vybavené ložnice nabízejí naprosté soukromí, zatímco velký bazén dodá vašemu každodennímu životu nádech osvěžení a relaxace.

První patro: Elegance a panorama

První patro vás zve k objevení tří krásně vybavených ložnic, z nichž každá nabízí soukromé útočiště a podmanivý výhled na zelené okolí. Krásný obývací pokoj včetně obývacího pokoje s plně vybavenou americkou kuchyní, který se otevírá na velkou terasu, zdobenou soukromým bazénem, je ideálním místem pro klidné večery s přáteli nebo rodinou a zároveň obdivování nádherných západů slunce na mauricijském obzoru.

Střecha: Výhled na lagunu a klid

Vrchol této výjimečné rezidence vám nabízí exkluzivní zážitek s panoramatickým výhledem na lagunu. Představte si, že odpočíváte v soukromých lázních, obklopeni hvězdnou oblohou Mauricia. Je to ideální místo, kde můžete uniknout každodennosti, dobít baterky a užít si život v idylickém prostředí.

Tato vila v Montchoisy je mnohem víc než jen nemovitost, je to pozvánka k prožití tropického umění života v luxusním prostředí. Dopřejte si privilegium vlastnit toto architektonické mistrovské dílo, kde se harmonicky snoubí pohodlí, styl a příroda.

Kontaktujte nás ještě dnes, naplánujte si návštěvu a zažijte, co to skutečně znamená žít v ráji.

Přístupné cizincům s trvalým pobytem

Jeho cena: 840 000 eur

Prostory

Pokoje10
Ložnice8
Koupelny4
Toalety4
Parkoviště (venkovní)3

Povrchy

Živobytí600 m²
Terasa
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén

Pamplemousses District

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře
Panoramatický výhled na zahrada