Gold City Villa je pozvánkou k luxusnímu bydlení v jedné z nejprestižnějších oblastí Alanye, Kargicak

Kargıcak, Gold City İçi Yolu
Vila • 4 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 200 m² • Přízemí
11 486 840 CZK
11 737 098 CZK-250 258

Komplex se nachází na kopci, obklopen nádhernou krajinou pobřeží Středozemního moře a hor.

Vily v Gold City je elegantní a prostorný dům, nádherně navržený a moderně zařízený. Vila nabízí svým hostům soukromí a pohodlí a poskytuje ideální podmínky pro relaxaci.

Uvnitř vily jsou prostorné obývací pokoje a ložnice s velkými okny, které vám umožní vychutnat si krásný výhled na moře a okolní přírodu. Soukromý bazén na území vily vám umožní vychutnat si chlad a pohodlí po celou dobu pobytu. Velká terasa a zahrada vytvářejí ideální prostředí pro venkovní posezení a večírky s přáteli a rodinou.

Komplex Gold City Villa nabízí hostům širokou škálu vybavení a zábavy. To zahrnuje soukromou pláž pro hosty, aquapark s bazény a skluzavkami, moderní posilovnu, lázně a restaurace podávající národní a mezinárodní kuchyni. K dispozici je také zábavní klub pro děti a tenisové kurty pro milovníky sportu.

Vila se nachází v oblasti Kargicak a nabízí snadný přístup ke všem hlavním památkám a atrakcím v Alanyi. Nachází se v blízkosti historického centra města, nákupních center, restaurací a nočního života. Nedaleko jsou také známé pláže.

Gold City Villa je ideálním místem pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlné ubytování ve skvělé lokalitě, kde si můžete vychutnat krásy Alanye a strávit nezapomenutelnou dovolenou na pobřeží Středozemního moře.

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny3
Toalety3
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí200 m²
Parcela350 m²
Fitness centrum
Tenis

Gold City İçi Yolu, Kargıcak

Panoramatický výhled na hory
Panoramatický výhled na moře
TypDům
Rok výstavby2010