20449 - Zbrusu nový dům v Cerro Alto v San Rafael de Escazú, Kostarika

San Rafael
Nový dům • 5 lož. • 5 koup. • 675 m² • ref.: 20449
42 820 667 CZK

Moderní elegance

Pokud hledáte vysněný dům s veškerým vybavením, prostorem a designem, po kterém toužíte, je to příležitost, kterou si nemůžete nechat ujít. Tato nemovitost na prodej v Cerro Alto má 5 ložnic, 5 koupelen, 2 vnitřní parkovací stání, 809 m2 pozemku a 675 m2 výstavby. V současné době je ve výstavbě a očekává se, že bude připraven k dodání v prvním čtvrtletí roku 2024. Jeho styl je moderní a má otevřený design, který maximalizuje přirozené světlo a ventilaci. Má dvě patra, vysoké stropy, výhled na město a hory a velká okna, která vám umožní vychutnat si krajinu.

Dům je rozložen do dvou podlaží. V prvním patře najdete vstupní halu, obývací pokoj s jídelnou, terasu, zahradu, kuchyň s centrálním ostrůvkem a nábytkem ve tvaru písmene L, prádelnu, servisní místnost s koupelnou, sklep a garáž pro 2 auta. Kromě toho má pokoj pro hosty se šatnou a plně vybavenou koupelnou na chodbě. Ve druhém patře se nachází TV místnost, pracovna, 3 vedlejší ložnice s koupelnou a šatnou a velmi prostorná hlavní ložnice se šatnou a koupelnou.

Pokud jde o polohu, tento dům se nachází v nejexkluzivnějším kondominiu na západ od San Jose, v blízkosti nejlepších pracovních oblastí, škol, zábavních a obchodních center. Jedná se o luxusní kondominium v Escazú, které nabízí klid a bezpečí, stejně jako rodinnou atmosféru sousedství. Komunita Cerro Alto má vynikající vybavení, jako jsou tenisové kurty, 2 klubovny, plavecký bazén, rekreační bazén, pěší stezky, posilovna, dětské hřiště, fotbalové hřiště a 24/7 ostraha s kontrolovaným přístupem. Z okolí Cerro Alto se snadno dostanete do ulic Multiplaza Escazú, Distrito 4, Plaza Roble, Edificio Meridiano, Centro Corporativo Escazú, Hospital CIMA, Avenida Escazú a škol, jako je West College.
 

Prostory

Patra2
Ložnice5
Koupelny5
Přístřešky pro auta2
Garáže (venkovní)2
Kanceláře1
Terasy1

Povrchy

Živobytí675 m²
Parcela809 m²
Alarm
Garáž
Grilování
Internet
Jídelna
Klímatizace
Nonstop vrátný
Terasa
Venkovní bazén
Vrátný
Zabezpečení
Zahrada
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum
Parkoviště
Tenis

San Rafael

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na hory
Panoramatický výhled na město
TypDům
StavNové
StojíVysoký luxus
Rok výstavby2024
Typ stavbyBeton
ProstředíObytný
ID20449
Název20449
Číslo20449