New York Times Luxury Beachfront Property-Maracajau-RN

Maracajaú, Avenida Beira Mar
Dům • 5 lož. • 5 koup. • 400 m² • 1. podlaží • ref.: https://www.brazilbeachhouse.com/luxury-villas-for-sale-in-brazi
14 956 955 CZK

NEW YORK TIMES BRAZILSKÁ NEMOVITOST

Tato nádherná brazilská plážová nemovitost v Natalu má 5 ložnic s vlastní koupelnou a nachází se na obrovském pozemku o rozloze 5000 m2 s výhledem na velkolepý úsek pláže a smaragdově modré vody Atlantského oceánu.

Jedná se o kouzelné místo k odpočinku, které nabízí naprosté soukromí a dokonalou krajinu se šťavnatou okolní tropickou vegetací.

Brazilská plážová vila se skládá z nejkvalitnějších materiálů včetně žulových/mramorových povrchů, masivního tvrdého dřevěného kování/rámů včetně masivních vstupních dveří, betonové pálené podlahy a velkých oken směřujících k oceánu.

Efekt je luxusní a vysoce sofistikovaný.

V přízemí se nachází přepychový otevřený obývací pokoj / jídelna, který se otevírá na terasu u oceánu a vířivku / bazén a zahradu za ním.

K dispozici jsou 2 vedlejší budovy obsahující všechny 4 ložnice s vlastním sociálním zařízením v přízemí. Hlavní ložnice má šatnu a otevírá se na bazén. Schodiště vede do mezipatra s pracovnou a venkovní sluneční verandou s nádherným výhledem do všech stran.

Dům je zalit přirozeným slunečním světlem s krásným pobřežním vánkem a sedí na neposkvrněné, upravené zahradě. Mezi další funkce patří kabelový internet, klimatizace, solární panelová energie, pokojské pokoje, kancelářské prostory a venkovní jídelní kout.

LOKALITA

Maracajau je mezinárodními časopisy často přirovnáváno ke Karibiku a Tahiti a je jednou z nejvýznamnějších rybářských vesnic na severovýchodě Brazílie.

Leží jižně od rovníku na nádherném pobřeží, 55 km severně od Natalu, hlavního města Rio Grande do Norte, místa známého jako Město slunce.

Natal má 360 slunečných dní v roce s průměrnými teplotami 28 stupňů Celsia.

Pokud hledáte luxusní brazilskou plážovou nemovitost s tropickou krásou, nádherou na pláži a spoustou klidu a pohody, je to rozhodně to pravé místo!

Prostory

Ložnice5
Koupelny5
Parkoviště (vnitřní)4

Povrchy

Živobytí400 m²
Parcela5000 m²
Alarm
Apartmány hostů
Bazén
Garáž
Grilování
Internet
Jídelna
Jógové studio
Klímatizace
Myčka nádobí
Nonstop vrátný
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Tenis
Venkovní bazén
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno

Avenida Beira Mar, Maracajaú

TypDům
Rok výstavby2007