Vila T5 117m² v R+2 se zahradou, v Nice

Nice
Vila • 5 místnost(i) • 3 lož. • 1 koup. • 117 m² • ref.: FR06-2546
22 265 430 CZK

Immo-pop, realitní kancelář s pevnou cenou nabízí tento pěkný samostatný dům typu 5 a 117 m² (137 m² podlahové plochy) na třech úrovních a bazén o rozloze 350 m², orientovaný na jihozápad, ideálně umístěný v klidné a oblíbené oblasti Mont-Boron, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti; obchody, školy a doprava (stanice Nice-Riquier ve výšce 500 m).

Tato vila z roku 1920 se skládá z:

- v přízemí vstup se samostatným ateliérem cca 17m² (včetně malé koupelny), sklepem o velikosti 12m² a místností pro kotelnu.

- v prvním patře, velký světlý obývací pokoj o rozloze 52 m ² s obývacím pokojem / jídelním koutem s funkčním krbem a americkou kuchyní, vybavenou a vybavenou otevřenou na balkon / verandu orientovanou na západ.

- Ve druhém patře slouží podesta třem ložnicím o rozloze 9, 12 a 14 m² s úložnými skříněmi a koupelnou s toaletní soupravou, sprchovým koutem a vanou.

Venku si užijete zalesněnou zahradu, plně oplocenou a bez výhledu na příjemné chvíle s rodinou nebo přáteli. Zahradní kůlna vám umožní uložit vaše nářadí.

Kryté parkovací stání, které nesousedí s domem, doplňuje tuto nemovitost.

Po pracovní stránce je dům velmi dobře zateplen (předělána střecha), vybaven podlahovým vytápěním pomocí tepelného čerpadla, dvojitými okny. Částečně zrekonstruovaný a vyžadující pouze některé dokončovací práce (fasáda, úroveň zahrady k rozvoji), budete svedeni potenciálem, který tento dům nabízí.

DPE / GHG: B / A

Dobrá zpráva, tato nemovitost je prodávána společností Immo-Pop, agentura bez provize pevný poplatek ve výši 6900 eur na náklady prodávajícího

Chcete-li získat veškeré informace o této nemovitosti, naplánovat návštěvu a objevit všechny naše reklamy, přejděte přímo na webové stránky Immo-Pop!

Prostory

Pokoje5
Ložnice3
Koupelny1

Povrchy

Živobytí117 m²
Parcela350 m²
Celkem117 m²
Balkón
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Nice

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Orientace na Southwest
Hodnocení energetické účinnosti
B
77
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)
A
2