Historická patricijská vila s nadčasovým šarmem a rozsáhlým parkem - 989

Provincie Ferrara
Vila • 30 místnost(i) • 2000 m² • Přízemí
18 794 702 CZK
Exkluzivní nabídka: Velkolepé panství z roku 1800 Legendární rezidence obklopená majestátními zahradami a nekonečným potenciálem Lokalita Uhnízděná v nedotčené krajině, Yes Luxury Homes hrdě představuje tento exkluzivní prodej patricijské vily, kterou si na počátku 19. století objednala renomovaná aristokratická rodina ve Ferraře. Panství má výhodnou polohu mezi Boloňou, Ferrarou a Ravennou a je oázou klidu, obklopenou rozlehlým pětihektarovým parkem zdobeným nádhernými duby, borovicemi, jilmy a javory, které dodávají pozadí města zářivý zelený nádech. Toto majestátní sídlo, které se pyšní 2000 m² velkoleposti, je jedinečnou centrální stavbou. V přízemí (500 m²) se nacházejí honosné přijímací haly, které vedou do prvního patra (500 m²) s elegantně zařízenými pokoji a vybavením. Vystoupejte do druhého patra, kde na vás čeká obrovský půdní prostor (500 m²), a objevte suterén (500 m²), ve kterém se nacházejí základní servisní prostory. Všechna podlaží jsou plynule propojena velkolepým schodištěm. Venku, přibližně 50 metrů od hlavní budovy, se nachází ledárna, památka z roku 1800, ideální pro přestavbu na okouzlující lounge bar. Patricijská vila postavená na počátku devatenáctého století na objednávku známé šlechtické rodiny z oblasti Ferrary.
Vila se nachází v nekontaminované krajině, dobře napojená na hlavní silniční tepny mezi Boloňou, Ferrarou a Ravennou.
Rezidence je obklopena staletým parkem o rozloze pěti hektarů, ve kterém můžete obdivovat nádherné rostliny dubů, borovic, jilmů a javorů, které tvoří charakteristický zelený tón města. Mimo vilu, asi 50 metrů od centrálního tělesa, se nachází mrazicí box, který sloužil (v roce 1800) k ukládání potravin a který by mohl být využit jako nádherný lounge bar.
Usedlost vily je přístupná po velké příjezdové cestě se železnou bránou, odsazené od provinční silnice. V roce 2007 byly provedeny renovační práce budovy s celkovou rekonstrukcí střechy a restaurováním fasád a zařizovacích předmětů, PŘIČEMŽ nemovitost bude muset projít celkovou vnitřní rekonstrukcí; Renovaci zjednoduší fakt, že vila NENÍ vázána dozorem výtvarného umění. Alternativní využití vily také díky její blízkosti k různým uměleckým městům a různým přímořským lokalitám: - Boutique Hotel (výstavba cca 30 pokojů). - Lázeňské a wellness centrum. - Tvorba cateringu pro eventy. - Reprezentativní sídlo – RSA. RENOVUJE SE ZVENČÍ A POTŘEBUJE CELKOVOU REKONSTRUKCI INTERIÉRU. Přízemí Přízemí o rozloze 500 m² je věnováno nádherným recepčním salonkům, které vytvářejí okouzlující atmosféru pro zábavu hostů. První patro Vystoupejte po rozsáhlém schodišti do prvního patra, které zahrnuje 500 metrů čtverečních rafinovaných obytných prostor, včetně dobře vybavených ložnic a luxusního vybavení s vlastní koupelnou. Zatímco exteriér prošel v roce 2007 rekonstrukcí, která zahrnovala kompletní opravu střechy a obnovu fasády, interiér této velkolepé vily nabízí prázdné plátno pro proměnu na míru. Nezatíženi památkovými omezeními, možnosti nového využití jsou obrovské. Mezi potenciální využití patří butikový hotel s přibližně 30 pokoji, lázeňské a wellness centrum, catering pro pořádání akcí nebo reprezentativní rezidence či domov důchodců (RSA). Vzdálenosti letiště: Bologna Guglielmo Marconi: 65 km Ferrara S. Egidio: 22 km Ravenna Miramare: 70 km Zajímavá města: Boloňa: 45 km Ferrara: 30 km Ravenna: 55 km Benátky: 120 km Florencie: 140 km Tato historicky významná nemovitost, zvenčí omlazená a čekající na váš kreativní dotek, láká jako plátno pro novou kapitolu svého legendárního odkazu. Zaujala Vás tato nabídka? Vyplňte níže uvedený formulář a my se vám brzy ozveme. [wpforms id="62648"]

Prostory

Pokoje30

Povrchy

Živobytí2000 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zahrada

Provincie Ferrara

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na venkov
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data