Moderní betonový dům na Roatanu s přístupem na pláž

Roatán, Luna Beach Road
Nový dům • 2 lož. • 3 koup. • 161 m² • 3. podlaží
10 326 191 CZK

Vstupte do světa moderní elegance v tomto plně zařízeném tříúrovňovém domě, který se nachází v blízkosti hotelu Luna Beach. Tato rezidence v moderním stylu se nachází v nádherném prostředí svěží zahrady a nabízí dokonalou kombinaci luxusu a klidu.

Dům má dvě ložnice a 2,5 koupelny, z nichž každá je pečlivě navržena pro maximální pohodlí a styl. Přízemí nabízí dvě útulné manželské postele, ideální pro hosty nebo rodinu. Přízemí je centrem domu s plně vybavenou kuchyní a jídelním koutem.

V horním patře je soukromá svatyně, ve které se nachází hlavní apartmá. Toto klidné útočiště se otevírá na dřevěnou terasu a nabízí klidné místo k odpočinku a vychutnání si okolní přírody.

Jedinečným rysem tohoto hotelu je přístup na pláž Playa del Cielos od hotelu Luna Beach, který se nachází jen 1 km daleko. Obyvatelé zde mohou využívat různé vybavení, včetně prvotřídní restaurace, osvěžujícího bazénu, šnorchlování, potápění, fitness centra a kavárny. Playas Del Cielo nabízí životní styl jako žádný jiný, kde se pohodlí snoubí se vzrušením z plážových aktivit.

Prostory

Ložnice2
Koupelny3

Povrchy

Živobytí161 m²
Parcela202 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum
Terasa
Zařízeno

Luna Beach Road, Roatán

TypDům
Rok výstavby1997