Byt za Koupit v Dublin, Irsko

Dublin
Byt • 1 lož. • 1 koup. • 61 m² • 1. podlaží • ref.: 990291002-3
8 873 564 CZK
Společnost RE/MAX Properties s potěšením představuje Apt 119 The Forum na trhu. Tento prostorný podkrovní byt s 1 ložnicí v 7. patře nabízí nádherný výhled na Ticknock a dublinské hory z balkonu se třemi aspekty. Orientace této nádherné nemovitosti je ideální s celodenním sluncem poskytnutým náročnému kupujícímu.
Tento penthouse o rozloze 61 m2 / 659 čtverečních stop byl pečlivě navržen tak, aby maximalizoval prostor a funkčnost. Může se také pochlubit okny s dvojitým zasklením od podlahy ke stropu s dvojitými posuvnými dveřmi na balkon.
Srdcem této přepychové rezidence je světlem naplněná otevřená kuchyň, obývací pokoj a jídelní kout. Dřevěná laminátová podlaha vede z chodby do otevřeného obývacího a jídelního prostoru, zatímco podlaha v kuchyňském koutě je dlážděná.
V kuchyni je kuchyňská linka s vysokým leskem, pracovní desky z masivu a integrované spotřebiče. Pračka a plynový kotel byly chytře umístěny v úložném prostoru u chodby, což pomůže vyhnout se hluku spotřebičů v otevřeném obytném prostoru bytu.
Velkoryse dimenzovaná ložnice s manželskou postelí má vestavěné skříně a je plně pokryta koberci. V souladu se stylem penthousu je tato místnost také doplněna extra výškou stropu, zasklením od podlahy ke stropu a přístupem posuvnými dveřmi na balkon.
Plynové ústřední topení v celém objektu.
Kombinace závěsného a bodového osvětlení.
Vysoce kvalitní dvojité zasklení.
Interkom a výtah do všech pater včetně podzemního parkoviště.
1x hlídané podzemní parkoviště v ceně.
Poplatek správcovské společnosti: 1 400 € / ročně (2022)

PODLAHOVÉ PLOCHY
Otevřený plán Obývací pokoj / Jídelna / Kuchyň 4,38m x 7,03m
Ložnice 4.40m x 4.36m
Koupelna 2.34m x 1.90m
+Sklad

Celková podlahová plocha 61,23m2 / 659 sq ft

UMÍSTĚNÍ
Budova Forum se nachází jen 2 minuty chůze od zastávky Stillorgan Luas. Díky tomu má byt ideální polohu pro dojíždění do centra města a nabízí přibližně 22 minut jízdy do St. Stephen's Green.
Jen pár minut chůze se nachází prestižní čtvrť Beacon Quarter s restauracemi a řadou možností zábavy, supermarketem (Dunnes Stores), Bank of Ireland, posilovnou a značkovými obchody. Beacon Hotel a Beacon Hospital jsou stejně blízko.
Dálnice M50 a N11 jsou snadno dostupné a centrum města Dundrum a nákupní park Carrickmines jsou vzdálené jen kousek jízdy.

PROHLÍDKA JE VYSOCE DOPORUČENA A POUZE PO DOMLUVĚ PROSTŘEDNICTVÍM REMAX PROPERTIES
(Tyto údaje nepředstavují nabídku ani smlouvu, a přestože bylo vynaloženo veškeré úsilí při přípravě všech popisů, rozměrů, map a plánů, nemělo by se na tyto údaje spoléhat jako na fakta. Rozměry / ilustrace jsou pouze orientační a nejsou v měřítku. Ubytovací zařízení RE/MAX nenese odpovědnost za případné nepřesnosti v nich obsažené.)

Prostory

Ložnice1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí61 m²
Celkem61 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Balkón
Parkoviště
Výtah

Dublin

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnosti
C