Dům za Koupit v Braga, Portugalsko

Braga
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 60 m² • ref.: ZMPT563200
2 263 460 CZK
2 439 507 CZK-176 047
Identificação do imóvel: ZMPT563200

Vítejte ve svém útočišti v horském údolí, kde se klid snoubí s pohodlím.

Tato okouzlující vila nabízí dokonalou kombinaci klidu a moderního vybavení.

Tento dům s úchvatným výhledem na okolní hory a řeku Rabagão poskytuje jedinečné spojení s přírodou.

Milovníci přírody ocení nedaleké stezky, které jsou ideální pro pěší turistiku a poznávání přírodních krás, stejně jako pro vodní sporty v nádrži přehrady Venda Nova/Cambêdo.

Pro chvíle odpočinku je zahrada s výhledem na hory a řeku Rabagão ideálním místem pro ranní kávu nebo večeři při západu slunce.

Jedná se o jedinečnou příležitost žít v souladu s přírodou, aniž by byl ohrožen moderní komfort. Nenechte si ujít příležitost udělat si z této vily v Mountain Valley svůj nový domov!

PŘÍZEMÍ
- Prostorná kuchyň
-Koupelna

PŘÍZEMÍ
Obývací pokoj a jídelna
-Koupelna
-Balkón
- 3 ložnice
- 2 koupelny

Body zájmu:

- Přehrada Venda Nova/Cambêdo - 500 m;
- Restaurace Assador Barrosão – 3 km;
- Restaurace Maravilhas do Diabo – 1,5 km.
Poloha vily: Vítejte ve svém útočišti v horském údolí, kde se klid snoubí s pohodlím. Tato okouzlující vila nabízí dokonalou kombinaci klidu a moderního vybavení. Tento dům s úchvatným výhledem na okolní hory a řeku Rabagão poskytuje jedinečné spojení s přírodou.
Milovníci přírody ocení nedaleké stezky, které jsou ideální pro pěší turistiku a poznávání přírodních krás, stejně jako pro vodní sporty v nádrži přehrady Venda Nova/Cambêdo.Pro chvíle odpočinku je zahrada s výhledem na hory a řeku Rabagão ideálním místem pro ranní kávu nebo večeři při západu slunce. Jedná se o jedinečnou příležitost žít v souladu s přírodou, aniž by byl ohrožen moderní komfort. Nenechte si ujít příležitost udělat si z této vily v Mountain Valley svůj nový domov! PŘÍZEMÍ Prostorná kuchyň KoupelnaPRVNÍ PATRO Obývací pokoj a jídelna Koupelna Balkon 3 Ložnice 2 KoupelnyBody zájmu:

- Přehrada Venda Nova/Cambêdo - 500 m;
- Restaurace Assador Barrosão – 3 km;
- Restaurace Maravilhas do Diabo – 1,5 km.
Poloha vily: https://maps.app.goo.gl/1bBpZhJ7kTd6yU3A9

Kontaktujte mě pro více informací o této nemovitosti.
Rád vám pomohu tuto investici uskutečnit

3 zobrazení pro comprar com a Zome

+ acompanhamento

Com uma preparação e experiência única no mercado imobiliário, os consultores Zome põem toda a sua dedicação em dar-lhe o melhor acompanhamento, orientando-o com a máxima confiança, na direção certa das suas necessidades e ambições.

Daqui para a frente, vamos criar uma relação próxima e escutar com atenção as suas expectativas, porque a nossa prioridade é a sua felicidade! Porque é importante que sinta que está acompanhado, e que estamos consigo sempre.

+ jednoduché

Os consultores Zome têm uma formação única no mercado, ancorada na partilha de experiência prática entre profissionais e fortalecida pelo conhecimento de neurociência aplicada que lhes permite simplificar e tornar mais eficaz a sua experiência imobiliária.

Deixe para trás os pesadelos burocráticos porque na Zome encontra o apoio total de uma equipa experiente e multidisciplinar que lhe dá suporte prático em todos os aspetos fundamentais, para que a sua experiência imobiliária supere as expectativas.

+ feliz

O nosso maior valor é entregar-lhe felicidade!

Liberte-se de preocupações e ganhe o tempo de qualidade que necessita para se dedicar ao que lhe faz mais feliz.

Agimos diariamente para trazer mais valor à sua vida com o aconselhamento fiável de que precisa para, juntos, conseguirmos atingir os melhores resultados.

Com a Zome nunca vai estar perdido ou desacompanhado e encontrará algo que não tem preço: a sua máxima tranquilidade!

É assim que se vai sentir ao longo de toda a experiência: Tranquilo, seguro, confortável e... FELIZ!

Poznámky:
1. Caso seja um consultor imobiliário, este imóvel está disponível para partilha de negócio. Não hesite em apresentar aos seus clientes compradores e fale connosco para agendar a sua visita.
2. Para maior facilidade na identificação deste imóvel, por favor, refira o respetivo ID ZMPT ou o respetivo agente que lhe tenha enviado a sugestão.

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny3

Povrchy

Živobytí60 m²
Parcela925 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Balkón
Zahrada

Braga

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na hory
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data