Zbrusu nový 4-pokojový rodinný dům s terasou a zahradou v blízkosti náměstí Humannplatz - Prenzlauer Berg

13189 Berlín
Byt • 4 místnost(i) • 3 lož. • 1 koup. • 111.05 m² • ref.: 1463-20-FCB23
22 695 299 CZK
Představujeme The Duett, úchvatný luxusní projekt, který se nachází v pěší vzdálenosti od nejlepších míst Prenzlauer Berg.

Oblast hotelu Duett je módní, módní a rodinná čtvrť, obklopená mnoha dlážděnými nákupními ulicemi a rodinnými parky, jako jsou Stargarderstrasse, Schönhauser Allee, Humannplatz a Burgerpark, dobře známá svou uvolněnou atmosférou a četnými kavárnami, restauracemi, butiky a módními bary. Kousek odtud najdete Kultur Brauerei, starý pivovar přestavěný na kulturní centrum s kinem, sportovními bary, několika obchody a kavárnami a různými každoročními akcemi, včetně krásného vánočního trhu.

Oblast také těží z vynikajícího spojení veřejnou dopravou díky Schönhauser Allee, která se nachází jen pár bloků odtud.

Duett nabízí luxusní a moderní architekturu s elegantními prvky a velkorysými objemy, okny s trojitými skly od podlahy ke stropu, prostornými balkony/terasami a komunitní zahradou vhodnou pro rodiny s dětmi.

Pro váš osobní vkus budete těžit z detailní palety zakázkového kování s různými luxusními materiály německé výroby, jako jsou přírodní dubové parkety s podlahovým vytápěním, dlaždice z přírodního kamene, keramické toalety a umyvadla, sprchové a vanové baterie, dveře a kliky atd.

Díky své maximální energetické účinnosti (A+) je Duet tak udržitelný a nejen maximalizuje vaše pohodlí a životní styl, ale také vám z dlouhodobého hlediska ušetří peníze.

Living in The Duett se rozhodl pro jedinečný životní zážitek v jedné z nejživějších a nejvyhledávanějších berlínských čtvrtí se spoustou aktivit a míst vhodných pro rodiny s dětmi. Upravená zahrada v kombinaci s prostornými balkony a terasami obejme vaše hlavní rodinné chvíle a maximalizuje kvalitně strávený čas doma.

Investice do The Duett znamená rozhodnout se pro luxusní byt se silnou poptávkou po pronájmu, zejména mezi rodinami, které kombinují jak vynikající výnosy, tak silné vyhlídky na kapitálový zisk v průběhu času. Vzhledem k tomu, že neexistuje žádný strop nájemného, je The Duett optimální pro investory do pronájmu, kteří hledají investice s vysokým peněžním tokem. V posledních 3 letech se Pankowova čtvrť potýkala s průměrným nárůstem cen nemovitostí o cca 11 % p.a., takže je samozřejmé, že se rozhodnete pro dvoucifernou návratnost investic.

Náš tým First Citiz Berlin Vám rád poskytne další informace o tomto projektu nebo Vám domluví bezplatnou konzultaci.

Další informace

Veškeré informace o této nemovitosti a tomto realitním projektu jsou založeny na informacích poskytnutých prodávajícím (prodávajícími) a/nebo jejich zástupci. Nepřebíráme žádnou odpovědnost za správnost nebo úplnost. Lze očekávat chybu a předchozí prodej. Některé fotografie a vizualizace nemovitostí jsou ilustrativní a nezávazné. Tato nabídka je důvěrná a je určena výhradně pro jejího příjemce. Jakékoli zveřejnění musí být schváleno společností First Citiz GmbH. Tato nabídka zahrnuje všechny jednotky nacházející se ve stejném realitním projektu, pro které First Citiz GmbH poskytuje všechny relevantní informace, včetně ceníků jednotek, půdorysů a seznamu stále volných jednotek k prodeji. Příjemce této nabídky má povinnost informovat společnost First Citiz GmbH o uzavření kupní smlouvy na tuto nemovitost nebo jakoukoli jinou nemovitost nacházející se ve stejném realitním projektu.

Městská oblast

Načtením mapy souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.
Víc se uč

Mapa zatížení

Vždy odblokovat Mapy Google

Umístění zobrazené nemovitosti je přibližné

Vybavení a vybavení

Pěší vzdálenost od horkých míst Prenzlauer Berg

Žádný poplatek za zprostředkování kupujícího

Vynikající poloha v blízkosti Stargarderstr. & Schönhauser Allee & Humannplatz

Vynikající energetická účinnost (třída A+) se solární a geotermální energií

Balkony, terasy, přístup výtahem a jednotlivé sklepy

Světlé apartmány s francouzskými okny a trojitými okny

Četné možnosti přizpůsobení armatur (podlahy, koupelnové obklady..)

Přírodní dubové parkety s podlahovým vytápěním

Atraktivní ceny již od cca 7700 €/m2

Žádný strop pronájmu – ideální pro investory do nákupu za účelem pronájmu

Zbrusu nová luxusní a rodinná komunita 35 apartmánů

Útulná vnitřní zahrada s vlastním dětským hřištěm

Postaveno nejuznávanějším developerem v Německu

Skvělé možnosti hypotéky

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny1

Povrchy

Živobytí111.05 m²
Balkón
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zahrada

Berlín

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na město
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data