Budova za Koupit v Los Gigantes, Španělsko

Los Gigantes
Budova • 7 místnost(i) • 7 lož. • 8 koup. • 2147 m² • ref.: 0067-4085/2961
203 960 240 CZK
JEDINEČNÁ PŘÍLEŽITOST!! REKREAČNÍ A SPOLEČENSKÝ KOMPLEX O ROZLOZE 6 000 M2 S BAZÉNY, SKLUZAVKAMI, RESTAURACÍ A ÚŽASNÝM VÝHLEDEM V LOS GIGANTES!!!
Rekreační volnočasové a společenské centrum na prodej, zrekonstruované v roce 2014, s bazény se slanou vodou, skluzavkami, velkými zahradami, restaurací, 3 luxusními apartmány s celkem 7 pokoji, terasami, bowlingovými dráhami, soukromým přístupem k moři, kioskem, balijskými postelemi a parkovištěm pro 10 aut. Tyto typy příležitostí přicházejí jen jednou za život. Tento komplex se nachází na pozemku o rozloze 6 421 m, v jedinečné poloze v první linii, s nádherným výhledem na oceán a ostrov La Gomera. Skládá se z následujícího vybavení.
- 3 domovy.
-Kanceláře.
-Restaurace.
- Nekonečný bazén s mořskou vodou.
- Dětský bazén.
- Kioskový bar.
- Víceúčelové místnosti.
- Šatny.
-Kuželkářská dráha
- Soukromé parkoviště pro 10 aut.
- Velké zahrady s palmami.
Toto rekreační a společenské centrum je autentickým klenotem, který se nachází v jedné z nejlepších oblastí Kanárských ostrovů, jako je Los Gigantes, která je považována za oblast s nejlepším klimatem v celé Evropě.
Celý komplex je dokončen kvalitními materiály a dekoracemi typickými pro ostrov, které dodávají nemovitosti tropický a elegantní i moderní charakter.
Centrum je skutečným zázrakem elegance, soukromí a krásy, které bylo nedávno zrekonstruováno a vybaveno v roce 2014, kde díky své velikosti a soukromí dává možnost pořádání všech typů akcí, jako jsou koncerty, večírky, svatby, křtiny atd. ...
Komplex je rozložen na 2 úrovních s velmi pohodlným přístupem a celkovou atmosférou klidu, luxusu, pohody a pohody, kde si můžete s přáteli nebo rodinami vychutnat nádherný výhled na oceán uvnitř komplexu, ochladit se ve vodních bazénech moře, dát si sklenku vína při pozorování oceánu a některé skutečně snové západy slunce.
Skvělá příležitost pro investory, kteří chtějí být první a jediní, kdo na Tenerife vyvine jedinečný a speciální projekt.
Stručně řečeno, investice do jedinečného turisticko-gastronomicko-sportovního projektu, v jedné z oblastí s největším turistickým potenciálem na celých Kanárských ostrovech, v oblasti, která vyniká tím, že přitahuje milovníky výjimečnosti, klimatu, klidu a dobrého zacházení.
Neváhejte nás kontaktovat pro osobní návštěvu nebo pro více informací. Nebudete litovat.

Prostory

Pokoje7
Ložnice7
Koupelny8

Povrchy

Živobytí2147 m²
Parcela6421 m²
Alarm
Balkón
Bazén
Grilování
Terasa
Zařízeno

Los Gigantes

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data