Dům v prodeji v San Serafino, Itálie

San Serafino
Vila • 3 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 80 m² • Přízemí • ref.: https://andreaanedda.it/portfolio/san-serafino-lago-omodeo/
3 437 704 CZK

Tato nemovitost je na prodej.

Nacházíme se v krásné krajině středozápadní Sardinie, třicet kilometrů od Oristana.

Na místě uctívání, symbolu historie, tradice a autenticity, vám nabízíme tuto fantastickou rezidenci v San Serafinu, která vyniká v ohybu krásného jezera Omodeo, zde jsou svatyně a novenář ponořeny do sugestivní scenérie území Ghilarza.

Nemovitost je obklopena krásnou, dokonale udržovanou zahradou, která se rozkládá na ploše asi 150 metrů čtverečních, a dvěma venkovními prostory, které sahají od jedné relaxační zóny k druhé věnované družným obědům a večeřím, kde si rozhodně nemůžete nechat ujít vynikající grilování.

Interiér nemovitosti, dobře navržený a uspořádaný do nejmenších detailů známým ostrovním architektem, je krásný pohled. Přízemí se 2 vchody se otevírá do obývacího prostoru, kde se nachází elegantní obývací pokoj s krbem a otevřenou kuchyní s nábytkem vyrobeným na míru místními řemeslníky, díky čemuž je celé prostředí pohodlné a jedinečné.

Horní patro, vybavené dvěma ložnicemi a pohodlnou šatnou, se díky scénografickému řešení otevírá do obývacího pokoje.

Pozornost věnovaná detailům, výběr použitých materiálů, vybavení a designová díla činí tuto nemovitost záviděníhodnou a jedinečnou svého druhu.

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny1
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí80 m²
Parcela150 m²
Grilování
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zahrada

San Serafino

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do zahrady
Výhled na jezero
TypDům
Rok výstavby2013
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data