Luxusní 2 lůžkový byt na prodej v Ocean Beach Condos Trincomalee Sri

Nilaveli
Byt • 2 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 110 m² • ref.: ES5553954
5 155 659 CZK
Luxusní 2 lůžkový byt na prodej v Ocean Beach Condos Trincomalee Srí Lanka

ESales Katalogové číslo: es5553954

Poloha ubytovacího zařízení

532/D1, Mlýnská cesta,
Nilaveli
Severní východní provincie
31010
Srí Lanka

Podrobnosti o nemovitosti

Útěk do přímořského klidu: Vaše útočiště na pláži Trincomalee
Představte si, že se probouzíte do jemného rytmu vln, hřejivého objetí slunce, které maluje obzor, a osvěžujícího oceánského vánku, který šeptá vaším balkonem. Tento idylický scénář na vás čeká v Ocean Beachfront Condos Trincomalee, kde je váš apartmán na pláži připraven proměnit vaši dovolenou v nezapomenutelný zážitek.

Oáza pohodlí a praktičnosti
Náš prostorný apartmán u pláže, uhnízděný ve třetím patře, může pohodlně ubytovat až čtyři dospělé a poskytuje dostatek prostoru pro rodiny, páry nebo skupiny přátel, kteří hledají relaxační útočiště. Dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou, nabízejí soukromí a pohodlí a zajišťují klidný pobyt pro všechny.

Odpočiňte si v prostorných obývacích pokojích
Vstupte do příjemného obývacího pokoje, kde vkusně zařízená jídelna čeká na vaše kulinářské výtvory a živé rozhovory. Velká okna rámují úchvatný výhled na oceán a stírají hranice mezi vaším obytným prostorem a fascinujícím panoramatem venku.

Plně vybavená kuchyň pro kulinářské speciality
Dobře vybavená kuchyň s moderními spotřebiči a dostatkem místa na pracovní desce vás zve k popustit uzdu kulinářské kreativitě. Ať už připravujete tradiční srílanskou hostinu nebo připravujete jednoduché, ale uspokojivé jídlo, tato kuchyně je vaším útočištěm pro kulinářské objevování.

Objevte půvab pláže Nilaveli
Pláž Nilaveli, proslulá svým nedotčeným bílým pískem a křišťálově čistou vodou, leží pouhých 11 kilometrů od hotelu a láká vás, abyste se ponořili do její klidné krásy. Krátká 15-20minutová projížďka lodí vás přenese na Holubí ostrov, fascinující přírodní zázrak zdobený bujnou zelení a podmanivým podmořským světem.

Prozkoumejte okouzlující okolí
Kromě půvabu pláže nabízí Trincomalee nepřeberné množství historických a kulturních zajímavostí, včetně starobylé pevnosti Fort Frederick, majestátního hinduistického chrámu Koneswaram a klidné sochy Buddhy Samádhi. Vydejte se na cestu časem a ponořte se do bohaté tapiserie tohoto okouzlujícího regionu.

Odpočiňte si v klidném pohodlí
Náš apartmán na pláži je vaším útočištěm, místem, kde se můžete zbavit starostí světa a obejmout klid na pobřeží oceánu. Nechte se ukolébat jemným rytmem vln do stavu hluboké relaxace a každé ráno se probouzejte svěží a nabití energií, připraveni přijmout dobrodružství dne.

Vaše útočiště na pláži Trincomalee čeká
Rezervujte si pobyt v Ocean Beachfront Condos Trincomalee a objevte útočiště klidu, pohodlí a nekonečných možností. Nechte se jemným pohlazením mořského vánku a fascinující krásou okolí přenést do světa klidu a omlazení. Vaše útočiště na pláži čeká.

.
O OKOLÍ

Písečný úsek Nilaveli o délce 4 km je považován za jednu z nejlepších pláží na Srí Lance a díky odlehlosti rajského ostrova, kymácejícím se palmám a zlatavému nádechu pobřeží je snadné pochopit proč. Proto je překvapením, že je tak málo navštěvovaný. Několik skromných letovisek je zastrčených nad pobřežím a Holubí ostrov, který nabízí skvělé možnosti šnorchlování, je vzdálen jen krátkou plavbu lodí.

Trincomalee je přístavní město na severovýchodním pobřeží Srí Lanky. Pevnost Fort Frederick se nachází na poloostrově a byla postavena Portugalci v 17. století. Na jeho pozemku stojí velkolepý chrám Koneswaram na útesu Swami Rock, který je oblíbeným vyhlídkovým místem pro pozorování plejtváků obrovských. Svatý komplex obsahuje zdobené svatyně a masivní sochu Šivy. Z nedalekého chrámu Gokanna je panoramatický výhled na město a pobřeží. Trincomalee, proslulé svým hlubokým, safírově modrým přístavem, prašnými plážemi a okouzlující hinduistickou kulturou, bylo vždy jednou z nejúchvatnějších destinací Srí Lanky. Nachází se podél vzdáleného severovýchodního pobřeží Srí Lanky, je snadno dostupný z kulturního trojúhelníku a lze se k němu dostat letecky z několika míst na Srí Lance.

Každé seznámení s Trincomalee začíná v jeho nádherném přírodním přístavu, který je po tisíciletí považován za jeden z nejlepších v Asii. Během období Anurádhapury a Polonnaruvy byl využíván jako obchodní přístav a později se stal ohniskem bitev během koloniálního období, kdy následující evropské národy soupeřily o kontrolu nad ostrovem. Když přišla řada na Brity, aby kolonizovali ostrov, tehdy známý jako Cejlon, Královské námořnictvo zřídilo námořní základnu v Trincomalee, která byla později během druhé světové války napadena japonskými stíhačkami. Na válečném hřbitově Trincomalee se můžete procházet mezi řadami bílých náhrobků patřících vojákům britského impéria padlým během války.

Trincomalee se nachází na severovýchodním pobřeží Srí Lanky. Rozkládá se po obou stranách úzkého poloostrova a je lemován jedněmi z nejidyličtějších pláží s bílým pískem na Srí Lance. Trincomalee se nachází dvě hodiny jízdy od Anurádhapury v kulturním trojúhelníku Srí Lanky a 265 kilometrů od Kolomba. Můžete také přiletět na vnitrostátní letiště Trincomalee.

Mezi nejzajímavější místa Trincomalee patří sprška pláží s bílým pískem, výjimečné potápění, plavby za pozorováním velryb, historie a kultura pevnosti Fort Frederick a chrámu Konneswaram a možnost nasát způsob života charakteristický tamilskou hinduistickou kulturou.

Pobřežní vody u Trincomalee jsou obdařeny hojností mořského života. Potápění a šnorchlování jsou oblíbenou kratochvílí a nikde není lepší místo než v národním parku Pigeon Island, který se nachází 10 minut jízdy lodí od pláže Nilaveli. Naprostá většina národního parku, pojmenovaného po modrých holubech skalních, kteří kolonizovali zdejší dva ostrovy, je pod vodou. Korálové útesy jsou domovem želv, žraloků černocípých a více než 300 druhů ryb. Vstupenky do národního parku je třeba zakoupit před příjezdem na ostrov.

VLASTNOSTI MAiN:

• 110 m2 obytné plochy
• 2 ložnice
• 2 koupelny
• Úchvatné výhledy
• Soukromé parkoviště
• V blízkosti základní občanské vybavenosti, jako jsou supermarkety a lékárny
• V blízkosti mnoha vynikajících barů a restaurací
• Skvělá základna pro objevování dalších fantastických oblastí Srí Lanky
• Mnoho vynikajících sportovních zařízení, pěších a cyklistických oblastí v okolí
• Potenciál pronájmu přes Airbnb a Booking.com

Kontaktujte nás ještě dnes a rychle nakupujte nebo prodávejte nemovitost na Srí Lance online

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny2

Povrchy

Živobytí110 m²
Balkón

Nilaveli

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře