Dům za Koupit v Cascais, Portugalsko

Estoril
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 4 koup. • 185 m² • ref.: ZMPT562176
24 143 575 CZK
Identificação do imóvel: ZMPT562176

Okouzlující městský dům se spoustou přirozeného světla, v uzavřené komunitě (skupina 12 vil), ve zrekonstruované a dobře udržované budově, tři pokoje s vlastními koupelnami, společnou zahradou a bazénem, v Estorilu, s výhledem na východ a západ, 5 minut od kasina Estoril a pláže Tamariz. Vila se rozkládá na 3 podlažích + podkroví (velmi světlé) o rozloze 50m2, která byla přestavěna na apartmá. V suterénu se nachází fantastický soukromý box o rozloze 66 m2 s přímým přístupem do interiéru domu (pancéřové dveře), který zahrnuje prádelnu a 2 až 3 místa pro auta. Plocha bydlení a společných prostor činí užitnou plochu 185m2 (včetně podkroví). V přízemí jsou obývací pokoje, kuchyň a sociální WC s oknem, dále terasa 35 m2. V prvním patře dva prostorné apartmány (každý pokoj 17m2 a koupelna 7m2 s okny) a prostorné šatní skříně. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost koupit dům svých snů ve fantastické oblasti Estorilu, nejlépe známé pro Portugalskou riviéru , s nábřežní promenádou do Cascais. Reference Supermarket 5 minut chůze od domu.
Nemovitost s potenciálním hrubým výnosem 5 %.
Jsme vždy s vámi a hledáme domov! 3 důvody pro nákup od Zome
+ navazují na jedinečnou přípravu a zkušenosti na realitním trhu, konzultanti Zome jsou odhodláni poskytnout vám ty nejlepší rady a vést vás s maximální důvěrou správným směrem vašich potřeb a ambicí. Do budoucna si vybudujme blízký vztah a pozorně naslouchejme vašim očekáváním, protože naší prioritou je vaše štěstí! Protože je důležité, abyste cítili, že jste doprovázeni a že jsme vždy s vámi.
+ jednoduché konzultanty Zome jsou jedinečně vzdělaní, ukotvení ve sdílení praktických zkušeností mezi profesionály a posíleni svými znalostmi aplikované neurovědy, které jim umožňují zjednodušit a zefektivnit jejich zkušenosti s nemovitostmi. Zapomeňte na byrokratické noční můry, protože ve společnosti Zome najdete plnou podporu zkušeného a multidisciplinárního týmu, který vám poskytne praktickou podporu ve všech základech, aby vaše zkušenosti s nemovitostmi předčily očekávání.
+ šťastný. Naší největší hodnotou je dát vám štěstí! Osvoboďte se od starostí a získejte kvalitní čas, který potřebujete k tomu, abyste se věnovali tomu, co vás dělá šťastnějšími. Denně jednáme, abychom vašemu životu přinesli větší hodnotu, a to díky spolehlivým radám, které potřebujete k tomu, abyste společně dosáhli nejlepších výsledků. Se Zome se nikdy neztratíte ani zůstanete bez dozoru a najdete něco neocenitelného: váš maximální klid! Takto se budete cítit po celou dobu zážitku: Ticho, bezpečně, pohodlně a ... VESELÉ! Poznámky: 1. Pokud jste realitní poradce, je tato nemovitost k dispozici pro obchodní sdílení. Neváhejte představit své kupující zákazníky a kontaktujte nás pro naplánování vaší návštěvy. Pro snadnější identifikaci této nemovitosti se prosím podívejte na její ID ZMPT Palavras-chave

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny4
Terasy1

Povrchy

Živobytí185 m²
Parcela4113 m²
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště
Zahrada

Estoril

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Orientace na Východ
Orientace na Západ
Výhled na město
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data