Panoramatický výhled Domov poblíž Finikoundy

Exochiko
Dům na vesnici • 5 místnost(i) • 5 lož. • 2 koup. • 165 m² • ref.: 243833
6 212 348 CZK
Dobře udržovaný vesnický dům, nabízející celkem 164,50 m² obytných prostor s úžasným výhledem do údolí ve vesnici Exochico, nedaleko Finikoundy v Messinii.

Nemovitost se skládá z dvoupodlažního domu o velikosti 119,70 m² a penzionu o rozloze 44,80 m² na pozemku o rozloze 1889 m² s krásným panoramatickým výhledem na olivové háje směrem ke vzdáleným kopcům. Každý večer se můžete těšit na jedinečné západy slunce!

Ve zvýšeném přízemí hlavního domu se nachází prostorné otevřené posezení ve tvaru písmene L s plně vybavenou kuchyní (indukční vařič, trouba, myčka, lednice s mrazákem), hořákem na dřevo, třemi ložnicemi a koupelnou.

Vnitřní točité schodiště vede do sníženého přízemí, které se skládá z otevřeného prostoru s ložnicí, WC, prádelnou a samostatným vchodem. Snížené přízemí by se dalo snadno přestavět na samostatný byt.

Penzion je přestavěný starý tradiční kamenný sklad. Skládá se z otevřeného obývacího prostoru s kuchyňským koutem, jedné ložnice a koupelny. Nemovitost se prodává kompletně zařízená a vybavená.

Prostorný dlážděný dvůr je ideální pro relaxaci a vychutnání si panoramatického výhledu do údolí, zatímco zastíněná pergola a gril s venkovní kuchyní jsou ideální pro setkání. Nižší terasy dávají možnost vychutnat si panoramatický výhled v naprostém soukromí ve stínu morušovníků. Vedle banánovníků je venkovní sprcha.

Zahrada je oplocená a osázená ovocnými stromy, olivovníky, cypřiši, keři a květinami, zatímco vedle penzionu je k dispozici dostatek parkovacích míst.
Poloha - Vzdálenosti

  • Finikounda, necelých 15 minut jízdy autem, je pobřežní vesnice, která se vyvinula v jedno z nejkrásnějších letních letovisek jižního Peloponésu. Je obklopen dlouhými písečnými plážemi s křišťálově čistou vodou, kde se můžete věnovat i vodním sportům. Vesnice má velmi pěkný přístav pro tradiční rybářské lodě a rekreační lodě. K dispozici jsou také plážové kavárny a několik tradičních restaurací, kde si můžete pochutnat mimo jiné na čerstvých rybách a lahodných pokrmech z messinské kuchyně. Kromě toho ve Finikoundě najdete supermarkety, mnoho turistických obchodů a lékárnu.

  • Methoni, 25 minut jízdy autem, je malé, dobře zachovalé tradiční městečko, chráněné řeckou archeologickou službou díky impozantnímu benátskému hradu, odkud si můžete vychutnat úchvatný výhled na západ slunce a pod kterým se rozprostírá pláž a chráněný přístav. V centru města je krásné náměstí a další u moře, kde najdete příjemné restaurace, kde si můžete pochutnat na čerstvých rybách a dalších tradičních středomořských pokrmech.  V Methoni jsou také supermarkety, lékárna, zubař a veřejná ošetřovna.

  • V Koroni, 30 minut jízdy autem, najdete širokou škálu restaurací a barů, které stojí v atraktivní přístavní části s výhledem na zříceninu původního benátského hradu. Jsou zde dvě banky, pošta, kadeřnictví, zubař, lékaři a široká škála obchodů pro každodenní potřeby. V neděli dopoledne se zde také koná trh se zeleninou a harampádím.

Prostory

Pokoje5
Ložnice5
Koupelny2

Povrchy

Živobytí165 m²
Parcela1889 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zařízeno

Exochiko

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data