Byt na prodej, v Roses, Španělsko První linie moře

Roses, Carrer de Bernat Metge
Přízemní byt se zahradou • 3 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 66 m² • Přízemí
2 716 403 CZK

Růže, oblast Salatar mezi centrem města a Santa Margarita, nádherný apartmán se 2 ložnicemi na nábřeží čeká na svého nového majitele.

Nachází se v přízemí malého kondominia s 12 byty (v této oblasti velmi vzácné) máte 71 m2 postavených pro 66 užitečných podle katastru nemovitostí. Terasa o velikosti 8 m2 vám umožní vychutnat si venkovní prostředí. Vzhledem k malému počtu apartmánů máte ve skutečnosti mnohem více možností, jak si užít dlouhé letní večery s přáteli.

Byt je již řadu let neobydlený. Vyžaduje proto kompletní rekonstrukci: voda, elektřina, okna, podlahy a stěny. Máme tým profesionálů schopných se ujmout celého projektu, jehož náklady by se měly pohybovat maximálně kolem 500 € / m2. Požadovaná cena samozřejmě tento aspekt zohledňuje a pořízení této nemovitosti zůstává skutečnou příležitostí pro investora, ale i pro všechny, kteří si chtějí Bay of Roses užít.

Co se týče vnitřního uspořádání, prostor byl optimalizován tak, aby co nejlépe využil prostředí: 2 ložnice (s vestavěnou skříní) a obývací pokoj s jídelnou mají přístup na terasu, čímž se zvětšuje dostupný prostor. Pro více informací k tomuto tématu nás neváhejte kontaktovat.

I když se nedostatek parkovacích míst může zdát problematický, je třeba mít na paměti, že přímo u budovy je bezplatné veřejné parkoviště a že jakmile zaparkujete, není již nutné auto používat. Do centra města dojdete pěšky za 15 minut a hned vedle najdete obchody a mnoho restaurací v Santa Margaritě.

Byt se 2 ložnicemi za méně než 200 000 € v Roses... Jedinečná příležitost, jak se chopit co nejdříve!

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny1
Toalety1

Povrchy

Živobytí66 m²
Parcela8 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Terasa

Carrer de Bernat Metge, Roses

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
TypByt
Rok výstavby1972
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data