Vznešená nemovitost na úbočí hory s 220° výhledem na oceán

Tanger
Dům • 2000 m² • ref.: 3499648
193 352 341 CZK
Tato výjimečná vila o celkové rozloze přibližně 2 000 m2 obytné plochy nabízí úchvatné panorama. Nemovitost je členěna na několika úrovních uvnitř i vně s četnými terasami a terasovitými zahradami, které nabízejí relaxační prostory a zároveň si užívají výhled na Gibraltarský průliv a španělské pobřeží. Hotel nabízí mnoho salonků a přijímacích místností, stejně jako 6 pokojů s vlastní koupelnou. Přílohy jsou několikanásobné, včetně tělocvičny, různých hospodářských budov a ubytování správce. Více informací na vyžádání.


 

Diese außergewöhnliche Villa mit insgesamt ca. 2.000 m2 Wohnfläche bietet ein atemberaubendes Panorama. Das Anwesen ist innen und außen auf mehreren Ebenen gebaut und verfügt über zahlreiche Terrassen und Terrassengärten, die Platz zum Entspannen bieten, während Sie den Blick auf die Straße von Gibraltar und die spanischen Küsten genießen. Das Anwesen bietet viele Lounges und Empfangsräume sowie 6 Schlafzimmer mit eigenem Bad. Es gibt viele Nebengebäude, darunter ein Fitnessstudio, verschiedene Nebengebäude und Hausmeisterunterkünfte. Weitere Informationen auf Anfrage.




Tato výjimečná vila o celkové rozloze přibližně 2 000 m2 obytné plochy nabízí úchvatné panorama. Nemovitost je postavena na několika úrovních uvnitř i venku s četnými terasami a terasovitými zahradami, které nabízejí prostory pro relaxaci a zároveň si užívají výhled na Gibraltarský průliv a španělské pobřeží. Hotel nabízí mnoho salonků a přijímacích místností, stejně jako 6 pokojů s vlastní koupelnou. K dispozici je mnoho příloh, včetně tělocvičny, různých hospodářských budov a ubytování správce. Více informací na vyžádání.



Povrchy

Živobytí2000 m²
Celkem7000 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Terasa

Tanger

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře