Ruxton Close, Západní Coulsdon

Coulsdon, 2 Ruxton Close
Dům • 4 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • ref.: 00006606
£799,950

Realitní agenti Frost s potěšením vítají na trhu tento rodinný dům v moderním stylu, který se nachází v kompaktní a odlehlé slepé ulici, umístěné v oblíbené oblasti West Coulsdon. Dům má dobře proporcionální a všestranné uspořádání bydlení a zaslouží si váš okamžitý zájem.

Tato hezká nemovitost se stručně skládá z; Z verandy s baldachýnem se vchází do velkorysé vstupní chodby doplněné WC v přízemí, prostornou a nezávislou zadní recepcí/obývacím pokojem, který poskytuje propojovací dveře vedoucí do samostatné jídelny. V přízemí se nachází také studovna a praktická kuchyň s jídelnou, která je pohodlně propojena s technickou místností s bočním přístupem. V prvním patře jsou čtyři velkorysé ložnice, z nichž dvě mají vlastní sprchový kout a samostatnou rodinnou koupelnu.

Venku se nemovitost těší nádherné a odlehlé východně orientované upravené zadní zahradě s řadou keřů a rostlin, zatímco průčelí zobrazuje zdobenou skalku ve spojení se soukromou příjezdovou cestou, která umožňuje parkování alespoň pro dvě auta a umožňuje přímý přístup k dvojité garáži domů.

Nemovitost má velmi výhodnou polohu na tradiční ulici High Street, jen kousek pěšky, a najdete zde obchody pro každodenní potřeby, jako jsou Waitrose, Aldi, Boots a Café Nero, spolu s řadou malých nezávislých maloobchodníků, restaurací a restaurací. Vlakem jste méně než 30 minut od hlavního města a všech jeho světově proslulých zábavních a rekreačních hotspotů, máte na výběr ze stanic Coulsdon South nebo Coulsdon Town, které poskytují alternativní trasy do města.

Nedaleko se nachází chráněný zelený pás Farthing Downs v Surrey s kilometry nedotčené přírody a rozsáhlou sítí stezek a cyklostezek s nádhernou divokou přírodou, pěšími, cyklistickými a jezdeckými příležitostmi.  Oblast Coulsdon a Purley je známá mnoha vynikajícími státními a soukromými školami, mezi které patří místní Woodcote High School - dobře hodnocená státní škola, John Fisher School - vysoce výkonná katolická chlapecká státní škola, Laleham Lea Primary School - koedukovaná přípravná škola, Oakwood School - koedukovaná katolická základní škola a Riddlesdown Collegiate, mezi další patří St David's, Wallington Girls, Whitgift, Wilsons, abychom jmenovali alespoň některé.

Prostory

Pokoje4
Ložnice4
Koupelny3
Garáž
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště
Zahrada

2 Ruxton Close, Coulsdon

Střední škola
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na nádvoří
Hodnocení energetické účinnosti
D