Hereward Avenue, West Purley

Purley, 9 Hereward Avenue
Dům • 3 místnost(i) • 3 lož. • 1 koup. • ref.: 00011476
£725,000

Exkluzivně pro Frost Estate Agents je tento ohromující rodinný dům ve stylu Arts & Craft se třemi ložnicemi, který se nachází na velmi vyhledávané klidné slepé ulici, v docházkové vzdálenosti od centra města Purley. Elegantně navržená nemovitost plná charakteru nabízí stylové funkční ubytování uspořádané na dvou podlažích v kombinaci s atraktivními zahradami. S off street parkování a garáží na straně, tato krásná nemovitost je určitě zaškrtnout mnoho z vašich must have políček a musí být viděn, aby byl skutečně oceněn. Nemovitost se nachází v těsné blízkosti centra města Purley a vlakového nádraží, takže je ideální pro dojíždějící s velmi rychlým spojením do města.

Nemovitost byla pečlivě udržována a vylepšována současným prodejcem, stručně řečeno, ubytování se skládá z; Vstupní chodba s atraktivními původními vstupními dveřmi, původní parketovou podlahou, dvoukřídlými dveřmi vedou do nádherné dvoupatrové přijímací místnosti s krbem a pokračujícími parketovými podlahami, otevřená kuchyňská jídelna je ideální pro zábavu a je vybavena středovým ostrůvkem a kamennými pracovními deskami, opět se jedná o dvojitý aspekt s výhledem do zadní zahrady a vpředu.  Podesta v prvním patře je prostorná a světlá, je zde možnost nemovitost dále rozšířit o mnoho podobných nemovitostí zasahujících do půdního prostoru, z podesty se dostanete do tří velkorysých ložnic, rodinné koupelny a samostatného WC.  Předzahrádka byla upravena a je nádherně přívětivá, je zde také parkování mimo ulici vedoucí do prostorné garáže, zadní zahrada je skvělým místem pro zábavu a je obklopena keři.  Mezi další prvky patří dvojitá skla a plynové ústřední topení.

Přístup pro pěší na konci slepé ulice nabízí skvělou zkratku k odtahovému centru. Purley nabízí řadu rekreačních, dopravních a nákupních možností na dosah ruky. Bydlení v Purley poskytuje vynikající dopravní spojení z hlavního nádraží do centra Londýna s Victorií, London Bridge a Farringdonem, kam se dostanete do půl hodiny. Purley se nachází tam, kde se město setkává s venkovem, v blízkosti úžasných zelených otevřených prostranství Surrey Hills, je zde mnoho golfových hřišť, další místa pro venkovní rekreaci, jako je Kenley Common a Riddlesdown.

V těsné blízkosti je několik vynikajících škol, včetně velmi populárních Wallington Girls, Wilson's, Whitgift, John Fisher, Margaret Roper a St Davids, abychom jmenovali jen některé. Centrum města Purley nabízí řadu obchodů a velký supermarket, restaurace a kavárny, Purley Way je přístupná s velkými supermarkety a maloobchodními prodejnami a centrum města Croydon nabízí další zařízení, vybavení a zábavu.

Prostory

Pokoje3
Ložnice3
Koupelny1
Garáž
Parkoviště

9 Hereward Avenue, Purley

Veřejná doprava
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do zahrady
Hodnocení energetické účinnosti
D