Otavalo, Quichinche, Krásný dům na prodej

6PP8+QV, Otavalo, Ecuador
Dům • 3 místnost(i) • 3 koup. • 200 m² • Přízemí
6 436 496 CZK

200,88 M2 KONSTRUKCE***.
695,54 M2 POZEMKŮ***.

Tato nádherná nemovitost se nachází v sektoru Quichinche, pár minut jízdy od centra města Otavalo, kde najdete vše, co potřebujete, trhy, lékárny, kavárna, železářství, restaurace, pekárny atd. Dům je uvnitř Palmeras In, jako součást malého bytového komplexu v bezpečí Hosteria.

S krásným výhledem a bezpečně zasazený do zahradních zdí tohoto sladkého venkovského hostince (Las Palmeras Inn), tento soukromý a elegantní dům ve stylu haciendy je dokonalým útočištěm v Andách.
V Otavalu je několik uzavřených komunit, nicméně to, co dělá Las Palmeras Inn výjimečným, je jeho přírodní prostředí, které umožňuje život v klidu a klidu, ale v těsné blízkosti všeho, co byste mohli potřebovat.

Jednopatrový dům nabízí:

Obývací pokoj s krbem a jídelnou v jedné místnosti, jídelna má dveře vedoucí na krytou palubu s venkovním jídelním koutem.
Hlavní ložnice s krbem a koupelnou s vířivou vanou.
2 ložnice s koupelnou
K dispozici je také gril a pec na pizzu.
Terasa s pergolou s nádherným výhledem
Velmi dobře navržená přední a zadní zahrada
Parkování se 3 parkovacími místy
Prádelna
1 komora

Služby poskytované Las Palmers Inn zahrnují úklid, údržbu zahrady, noční bezpečnost, palivové dříví, vodu a kanalizaci, komunitní zahradu a přístup ke všem hotelovým službám / hacienda a slevy v kavárně / baru a vynikající restauraci.

Dům se prodává zařízený

Prostory

Pokoje3
Koupelny3

Povrchy

Živobytí200 m²
Parcela695 m²
Parkoviště
Terasa
Zahrada
Zařízeno

6PP8+QV, Otavalo, Ecuador, Otavalo

TypDům
Rok výstavby2016