Dům za Koupit v Montréal, Kanada

Montréal, 6393 28e Avenue, Rosemont/La Petite-Patrie, QC H1T3H8, CA
Dům • 16 místnost(i) • 4 lož. • 2 koup. • ref.: 25677651
15 793 367 CZK
16 103 041 CZK-309 674
Nádherný jednopodlažní dům v Rosemont/La Petite-Patrie, oblíbená oblast a v blízkosti všech služeb, lékárna, obchody se smíšeným zbožím, restaurace, malý trh, pekárna, květinářství, několik parků a škol včetně základní školy přímo naproti. Skvělý jas a několik prestižních materiálů. Skládá se ze 4 ložnic, 2 koupelen, chladírny, 2. kuchyně v suterénu a dlážděného venkovního parkoviště. Možnost transformace na příjem nebo dvougenerační. Žádní přední sousedé. Dvorek s nádhernou keramickou terasou obklopenou vinnou révou a několika ovocnými stromy. Opravdový malý městský ráj!

Velký jas a několik prestižních materiálů, jako jsou: sloupy, fasáda, schodiště a chodníky z mramoru, cihly (bílá alba štípaná štípaná plocha), dřevěné prvky, tvrdé dřevo v přízemí a v suterénu, dubové skříně, francouzské dveře, O'gees, svítidla Murano, sklolaminátová střecha, dlažební kostky a hliníkový plot.

Chladírna a 2. kuchyň v suterénu. Možnost transformace na příjem nebo dvougenerační.

Oblíbená oblast a v blízkosti všech služeb. (lékárna, večerky, restaurace, malý trh, pekárna, květinářství, několik základních škol včetně jedné naproti, Louis-Riel, Jean-Eudes, střední škola Joseph-François-Perrault, Cégep de Rosemont a Maisonneuve, botanická zahrada, insektárium, Biodôme, Maisonneuve Park, Maisonneuve Hospital, Santa Cabrini, kardiologický institut, Epic Center, cyklostezky, hasičská stanice pár kroků odtud a spousta pěkných malých obchůdků v okolí.

Flexibilní obsazenost.

INKLUZE
--

VÝLUKY
--

Prostory

Pokoje16
Ložnice4
Koupelny2

Povrchy

Parcela384 m²

6393 28e Avenue, Rosemont/La Petite-Patrie, QC H1T3H8, CA, Montréal

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do zahrady
TypDům
Rok výstavby1955