Elegance a klid: Oáza Brownstone se dvěma ložnicemi na Upper West Side

New York, 46 W 75th St, New York, NY 10023, USA
Přízemní byt se zahradou • 6 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • Úroveň zahrady
57 811 727 CZK

Tato nádherná rezidence se dvěma ložnicemi a domácí kanceláří, uhnízděná v malebném bloku lemovaném stromy sousedícím s Central Parkem, odhaluje podmanivou směs sofistikovanosti a klidu. Vítejte v pečlivě zrekonstruovaném hnědém kameni, skutečné městské svatyni, která se může pochlubit jedinečnou soukromou zahradou.

Když vstoupíte dovnitř, klidná přistávací plocha vás zve k tomu, abyste opustili rušné panoráma města. Přirozené sluneční světlo omývá prostor z úchvatné 17' stěny skla s dvojitou výškou v zadní části domu a odhaluje svěží dvouúrovňové zahradní útočiště. Vzrostlé stromy, pečlivě vybrané výsadby, nové kamenné dlažby a vestavěné kamenné posezení zde připravují půdu pro nezapomenutelné večery u ohniště nebo klidná rána serenády za zpěvu ptáků. Tato rezidence se nachází v srdci bloku a má mimořádnou úroveň klidu, kde můžete téměř slyšet pád špendlíku.

Obě úrovně tohoto domu se hladce propojují a nabízejí klidné výhledy na tento venkovní ráj. V horním patře je prostorný obývací pokoj zdobený krbem na dřevo, který vytváří příjemnou atmosféru pro útulné zimní noci. Otevřená kuchyně šéfkuchaře s žulovými deskami, promyšleně navrženou vestavěnou spíží a špičkovými spotřebiči – včetně integrované chladničky SubZero a řady Miele, sporáku a parní trouby – plynule přechází do elegantního jídelního koutu. Sluncem zalitá ložnice s dvojí expozicí a luxusní koupelna s vyhřívanou podlahou, samočisticí toaletou Toto, bidetem a příslušenstvím Porcelanosa a toaletou doplňují tuto úroveň.

Spodní patro odhaluje velkou primární ložnici, která se může pochlubit vlastním krbem na dřevo, rozsáhlou cedrovou šatnou a stěnou z vlastních skříní pro všechny vaše úložné potřeby. Koupelna je mistrovským dílem, které představuje prodlouženou parní sprchu uzavřenou v tvrzeném skle, vyhřívané podlahy a svítidla Porcelanosa, včetně vany "Manmond" a stylové marnosti s bohatým úložným prostorem. Prosklená domácí kancelář s rozsáhlými vestavěnými prostory zvyšuje pohodlí primárního apartmá, zatímco prádelna je pohodlně umístěna hned za vstupními dveřmi do nižšího patra. Každý aspekt tohoto domu na klíč byl pečlivě zvážen, od bezpotrubního střídavého / tepelného systému řízeného termostaty Nest až po kabeláž optických kabelů pro technologii 5G a stropní reproduktory.

Tato družstevní budova přátelská k domácím mazlíčkům je finančně zdravá a nabízí pohodlí vyhrazeného dozorce, úschovny kol a povolení pro pračky / sušičky a ubytování pied-à-terre. S Central Parkem jen pár kroků, půvabem nedělního farmářského trhu v blízkosti Muzea přírodní historie, blízkostí trhů Citarella a Fairway a snadným přístupem k linkám metra B, 2, 3 a 1, stejně jako Lincoln Center a proslulé jídelní scéně Upper West Side, toto místo skutečně stojí bezkonkurenční. Zažijte ztělesnění života na Manhattanu, kde se elegance a klid spojují v dokonalé harmonii.

Prostory

Pokoje6
Ložnice2
Koupelny2
Vybavení extrahované pomocí AI.
Myčka nádobí
Zahrada

46 W 75th St, New York, NY 10023, USA, New York

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na zahrada
TypByt
Rok výstavby1900