Byt za Koupit v Marbella, Španělsko

29680 Estepona
Přístřešek • 4 místnost(i) • 4 lož. • 4 koup. • 265 m² • ref.: 1318/9771
35 155 384 CZK
Vítejte u oznámení Noa Properties! Jsme rádi, že vám můžeme představit tento působivý a prostorný penthouse orientovaný na jih, který se nachází v exkluzivní oblasti Bahía de Marbella v Marbelle. Tento luxusní penthouse je navržen tak, abyste cítili světlo Středozemního moře v každém rohu. Je to splněný sen pro ty, kteří hledají sofistikovaný a pohodlný životní styl.

Při vstupu do této nádherné nemovitosti vás přivítají otevřené a světlé prostory, které vás zvou k tomu, abyste si užívali života naplno. Jedním z vrcholů tohoto penthousu je jeho působivé solárium o rozloze 71 m2 v nejvyšším patře. Představte si, že relaxujete ve svém vlastním soukromém bazénu a zároveň se kocháte nádherným panoramatickým výhledem do okolí. Zde se můžete opalovat až téměř do západu slunce a zažít nezapomenutelné chvíle s rodinou a přáteli.

V prvním patře je nádherná terasa o velikosti 53 m2, na kterou se vchází z prostorného obývacího pokoje. Tento venkovní prostor je ideální pro pořádání večeří pod širým nebem, relaxaci se sklenkou vína při kochání se krajinou nebo jen pro užívání si mořského vánku. Otevřená kuchyně, která je integrována do obývacího pokoje, je vybavena špičkovými značkovými spotřebiči a zajišťuje kulinářský zážitek na nejvyšší úrovni.

Relaxační prostor se skládá ze 4 prostorných a světlých ložnic, všechny s plně vybavenou koupelnou a designem ve stylu apartmá. Hlavní místnost má šatnu a přímý vstup na terasu, což vám poskytne soukromí a pohodlí. Pro větší pohodlí je navíc k dispozici toaleta pro hosty.

Rezidenční komplex, ve kterém se tento penthouse nachází, nabízí velkolepé společné prostory určené pro ty, kteří hledají maximální pohodlí a zábavu. Můžete využít několik bazénů, včetně vyhřívaného krytého bazénu, který vás zve k relaxaci po celý rok. Najdete zde také plně vybavenou posilovnu, ideální pro udržení kondice, aniž byste opustili domov. Velké zahradní plochy vám navíc nabízejí oázu klidu a přírodních krás.

Pro vaše pohodlí má dům garážové stání a komoru, které poskytují další prostor pro vaše věci a usnadňují parkování vašeho vozidla.

Tento luxusní penthouse ve čtvrti Bahía v Marbelle je skutečným klenotem, který kombinuje styl, pohodlí a privilegovanou polohu. Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto působivého domu a užít si život v luxusu a pohodlí. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvení návštěvy! Rádi vás budeme doprovázet v tomto vzrušujícím nákupním procesu.

UMÍSTĚNÍ

Bahía de Marbella je prestižní a exkluzivní rezidenční čtvrť v Marbelle, která se nachází v srdci pobřeží Costa del Sol ve Španělsku. Tato čtvrť ztělesňuje autentický středomořský životní styl a kombinuje eleganci, luxus a přírodu v dokonalé kombinaci.

Bahía de Marbella nabízí také řadu vysoce kvalitních služeb, včetně 24hodinové ostrahy, plážových klubů a několika mezinárodně uznávaných golfových hřišť, jako je Santa Clara Golf a Marbella Golf and Country Club.

V Bahía de Marbella je život klidnější a uvolněnější. Přestože veškerá zařízení a služby, které potřebujete, jsou v blízkosti, včetně supermarketů, restaurací, barů, obchodů, škol a zdravotních středisek, v této oblasti panuje atmosféra klidu a soukromí, což z ní činí ideální místo pro ty, kteří hledají útočiště. Klid bez obětování pohodlí moderního života.

Prostory

Pokoje4
Ložnice4
Koupelny4

Povrchy

Živobytí265 m²
Bazén
Klímatizace
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Garáž

Estepona

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na zahrada
Orientace na Jih
Panoramatický výhled na moře
Výhled na město
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data