Byt za Koupit v Repentigny, Kanada

Repentigny, 25 Rue des Émeraudes, Repentigny, QC J6A8H4, CA
Byt • 7 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 98 m² • ref.: 10235942
6 707 880 CZK
Velkolepý byt na klíč, teplý a světlý. Nachází se ve vyhledávané a klidné oblasti v Repentigny (mezi parky Île-Lebel a Saint-Laurent). Četné obchody, restaurace, rychlý přístup k dálnici, přístavu a mnoho dalšího. Velmi slunná rohová jednotka, obrovský epoxidem pokrytý balkon s výhledem na město a řeku. Dvě velké ložnice, výtah, krytá garáž se zásuvkou 240 V pro elektromobil a úložná jednotka. Společenská místnost se saunou a cvičební místností, venkovní zapuštěný bazén. V loňském roce byla vyměněna všechna okna a dveře na terasu. Nenechte si to ujít!

V blízkosti všech služeb (v blízkosti nové koncertní haly v Repentigny), bezpečnostní kamery, vynikající management, 2 concierge na místě, dokonalá čistota.

Centrální klimatizace, obývací pokoj a jídelna včetně elektricky ovládaných žaluzií, kuchyň a koupelna zrekonstruované z materiálů první volby (žulová deska, keramická zadní stěna, keramická podlaha atd.), dřevěná podlaha v obývacím pokoji a jídelně, mramorová podlaha v předsíni. Koupelna s velkým sprchovým koutem, systémem proti úniku vody, terasovými dveřmi a 6 novými okny (1 rok) trojskly, hliníkové rámy.

Flexibilní obsazenost.

INKLUZE
Spotřebiče: (sporák, lednice, myčka, pračka se sušičkou a mikrovlnná trouba) a žaluzie ve všech pokojích.

VÝLUKY
--

Prostory

Pokoje7
Ložnice2
Koupelny1

Povrchy

Živobytí98 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Balkón
Bazén
Garáž
Klímatizace
Sauna
Výtah

25 Rue des Émeraudes, Repentigny, QC J6A8H4, CA, Repentigny

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Mírný výhled na město
TypByt
Rok výstavby1991