Dům za Koupit v New Ross, Irsko

New Ross
Samostatný dům • 10 místnost(i) • 4 lož. • 1 koup. • 1. podlaží • ref.: 770821012-20
6 616 067 CZK
Tým RE/MAX Fogarty je potěšen, že může nabídnout tento dobře prezentovaný rodinný dům se čtyřmi ložnicemi na trhu vhodný pro různé kupující. Tento dům zahrnuje vstupní halu, obývací pokoj se sporákem, velkou kuchyň, čtyři ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu, rodinnou koupelnu a technickou místnost.

Tato nemovitost se nachází v pohodlné vesnici Campile a pouhých 15 km od města New Ross. K vybavení obce patří čtyři obchody, lékárna, jídlo s sebou, hospoda a železářství. V blízkosti se nachází také prestižní hotel Dunbrody House, King's Bay Inn, Horeswood National School, Ramsgrange Secondary School, John F. Kennedy Park a vyhlídka, John F. Kennedy Homestead, Dunbrody Abbey a sportovní zařízení. Do Waterford City se snadno dostanete trajektem Ballyhack Car Ferry nebo po silnici N25.

New Ross Town má mnoho atrakcí, včetně Dunbody Famine Ship and Visitor Centre a čtyřhvězdičkového Brandon House Hotel & Spa. Různé atrakce a četné pláže poloostrova Hook jsou jen kousek od tohoto dobře prezentovaného domu.

V zadní části tohoto domu je uzavřená zahrada, okna jsou dvojitá PVC a energetická třída je C2. Je to skvělá příležitost získat dům na klíč v blízkosti malebné a vyhledávané pobřežní oblasti. Prohlídka je vysoce doporučeno ocenit tuto nádhernou nemovitost. Eircode: Y34 YR70.

Tyto údaje nepředstavují nabídku ani smlouvu, a přestože bylo vynaloženo veškeré úsilí při přípravě všech popisů, rozměrů, map a plánů, nemělo by se na tyto údaje spoléhat jako na fakta. Rozměry / ilustrace jsou pouze orientační a nejsou v měřítku. Realitní specialisté RE/MAX - Team Fogarty nenesou odpovědnost za případné nepřesnosti v nich obsažené.

Prostory

Pokoje10
Ložnice4
Koupelny1
Toalety1

New Ross

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data