Dům za Koupit v Hrabství Waterford, Irsko

Hrabství Waterford
Samostatný dům • 5 lož. • 2 koup. • 1. podlaží • ref.: 770821001-1332
62 388 731 CZK
Představujeme vám svůj vysněný domov, Woodfield Lodge v Dunmore East. Vstupte do světa klidu a přírodních krás a vstupte do tohoto architektonického skvostu.

Design hladce spojuje kanadské a irské vlivy s moderní elegancí a vytváří skutečně jedinečný a podmanivý domov, který optimalizuje ohromující panoramatický výhled na moře.

Krajinářský pozemek o rozloze asi 1,3 akrů vás zve k prozkoumání a odpočinku. Ponořte se do krásy přírody při procházce pečlivě pěstěnými tematickými zahradami.

Vychutnejte si venkovní posezení na terase, dlážděných terasách a mnoha místech k posezení v celém areálu. Vytvořte trvalé vzpomínky se svými blízkými v rozsáhlých venkovních prostorách. Klikaté stezky vás vedou promyšleně osázenými zahradami, které poskytují živé barvy po celý rok.

Od levandule lemované příjezdové cesty na nádvoří s japonskou písečnou zahradou až po lesní oblast s působivým výběrem stromů a vzácných výsadeb včetně tisu, buku, javorů, habrů, dubu, chilského ohnivého keře, cesmíny kryptomeria a jasanu se mísí s trvalými květinami a keři a vytvářejí samostatné chodby zájmu. Skleněný dům s vinnou révou, který se nachází v zadní části pozemku, je obklopen oploceným prostorem pro zeleninu, jabloně a ovocné stromy a přístupem do diskrétně umístěné garáže.

Unikátní přírodní vodní prvek kaskády na straně domu přispívá k dalšímu klidnému prostředí. Každý kout tohoto domu byl promyšleně vytvořen tak, aby maximalizoval úchvatný výhled na moře. Rozsáhlá okna umožňují přirozenému světlu zaplavit interiér a vytvářet teplou a příjemnou atmosféru po celý den.

Prostorné uspořádání úrovně rožně nabízí funkčnost i pohodlí a poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu. Od tří otevřených přijímacích místností až po pět útulných ložnic, dvě rodinné koupelny a řadu skladovacích a technických místností.

Zajímavým doplňkem bylo tajné schodiště do studovny / čítárny nejvyšší úrovně. Každý detail byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval potřebám každé rodiny.

Tato nemovitost se může pochlubit vynikajícím energetickým hodnocením B1 se systémem vytápění vzduch-voda, solárními panely, fotovoltaickými jednotkami a nabíjecí jednotkou EV. Postaven v roce 2000, nemovitost má také výhodu betonových podlah na všech úrovních. Nachází se v klidné a vyhledávané rybářské vesnici Dunmore East, tento dům nabízí dokonalou rovnováhu mezi klidem a pohodlím jen pár minut chůze do vesnice.

Ať už hledáte klidné útočiště nebo místo pro pořádání nezapomenutelných setkání, tento dům inspirovaný Kanadou určitě překoná vaše očekávání. Nenechte si ujít příležitost vlastnit tento kousek ráje. Kontaktujte nás ještě dnes, naplánujte si prohlídku a vydejte se na cestu do svého vysněného domova s výhledem na moře.

Tyto údaje nepředstavují nabídku nebo smlouvu, a přestože bylo vynaloženo veškeré úsilí na přípravu všech popisů, rozměrů, map a plánů, neměly by být tyto podrobnosti považovány za fakta. Rozměry / ilustrace jsou pouze orientační a neslouží k měřítku. RE/MAX Property Specialists - Team fogarty nenese odpovědnost za případné nepřesnosti v nich obsažené

Prostory

Ložnice5
Koupelny2
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Nabíjení elektromobilu

Hrabství Waterford

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře
Hodnocení energetické účinnosti
B