Vila s výhledem na moře v blízkosti letoviska Tsilivi, Zakynthos

Zakynthos
Vila • 1 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 68 m² • Přízemí • ref.: TRACOM185NO2
4 902 242 CZK
4 650 845 CZK+251 397

Tato vila se 2 ložnicemi s výhledem na moře a soukromou vířivkou bude pro vás ideálním rekreačním domem. Nachází se v klidné oblasti, v blízkosti letoviska Tsilivi a v blízkosti pláží Amboula a Oslí pláž, může být také ideální investicí. Tsilivi, nejbližší přímořské letovisko, má letní sezónu 6 měsíců a vysokou poptávku po krátkodobém pronájmu vily. Nemovitost byla postavena v roce 2007 podle vysokých standardů a je dobře udržovaná a postaráno.

Přízemí se skládá z obývacího pokoje, kuchyně/jídelny a toalety. Posuvné skleněné dveře vás zavedou na krytou verandu, která vede do zahrady, kde najdete vířivku a má dobrou velikost s dostatečným prostorem pro lehátka; také se skládá ze zdiva Bbq je to skvělý prostor pro hostování hostů nebo přátel.

V patře najdete dvě dvoulůžkové ložnice, obě s vestavěnými skříněmi. Obě ložnice poskytují přístup k atraktivnímu balkonu, kde si můžete vychutnat úchvatný výhled na moře dokonale lemovaný modrou oblohou Středozemního moře. Najdete zde také druhou koupelnu s vanou.

Samotná nemovitost je 68m² a nachází se na pozemku o rozloze 386m². Je připojen k vodovodní síti a má klimatizaci v celém rozsahu. Satelitní TV a Wifi připojení zde již byly nainstalovány, takže nemovitost je plně funkční a okamžitě připravena k obsluze. Vila bude prodána kompletně zařízená včetně veškerého bílého zboží.

Prostory

Pokoje1
Ložnice2
Koupelny2
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí68 m²
Parcela386 m²
Grilování
Internet
Klímatizace
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Vířivka
Zahrada
Zařízeno

Zakynthos

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Nezablokováno výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data