Chata - hotelová horská restaurace s panoramatickým výhledem

Val-d'Illiez
Horská chata • 25 místnost(i) • 19 lož. • 14 koup. • 800 m² • ref.: Crosets.M1
Cena na vyžádání
Nachází se ve výšce 1 840 m nad Les Crosets na pozemku o rozloze 5 715 m². Nabízí klid a úchvatný výhled na Dents du Midi.

Skládá se ze 40 lůžek a nabízí jednolůžkové, dvoulůžkové a dvoupodlažní pokoje v rustikálním a útulném prostředí. Prostor restaurace se skládá z vnitřní jídelny s kapacitou 60 míst, kryté verandy se 44 místy, terasy s kapacitou 36 míst a baru se 6 místy, stejně jako profesionálně vybavené kuchyně. Nabídku doplňuje wellness centrum se saunou a fitness vybavením, herna, soukromý apartmán, protiatomový kryt a lyžárna.

Lyžařské středisko Les Crosets je ideální základnou pro objevování francouzsko-švýcarského lyžařského střediska Les Portes du Soleil. Sousední lyžařská střediska Champéry, Champoussin, Morgins a Avoriaz jsou jen výtah od této vesnice s autentickým švýcarským šarm, která se nachází v nadmořské výšce 1.668 m. V létě sjezdovky ustupují četným značeným trasám přes alpské pastviny a kilometrům tras pro horská kola a elektrokola.

V závislosti na tom, co se vám líbí, existuje mnoho aktivit, ze kterých si můžete vybrat: zvířecí nebo dobrodružné parky, horská jezera, paragliding, návštěvy farem, ukázka výroby sýrů, alpské muzeum. V obci jsou také značené turistické trasy, které vás doprovázejí na vašich túrách.

Prostory

Pokoje25
Patra3
Ložnice19
Koupelny14
Garáže (venkovní)1

Povrchy

Živobytí800 m²
Použitelné800 m²
Celkem5715 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Sauna

Val-d'Illiez

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Vyberte si místa zajmu extrahované pomocí AI.
Jezero
Výhled na hory
Výhled na sjezdovky
TypDům
Rok výstavby1955
Rok renovace2005