Dům za Koupit v Sevnica, Slovinsko

Vrh pri Boštanju
Chalupa • 9 místnost(i) • 5 lož. • 3 koup. • 514 m² • 1. podlaží • ref.: 490191111-45
39 393 911 CZK
Zprostředkováváme prodej exkluzivní vily, která byla postavena v roce 2003 a stojí na pozemku o rozloze 28 281 m2. Dům má celkovou plochu 513,9 m2 a představuje vyšší úroveň bydlení pro nového majitele.

Budova je zaujata vybranými kvalitními materiály a při stavbě se nešetřilo. Vedle domu byla také vybudována betonová nádrž na dešťovou vodu o objemu 16 m3, která zvenčí vypadá jako krásná kašna a dva menší seníky ve stylu skladu nářadí.

Je pravidelně udržován a poslední větší rekonstrukce proběhla v roce 2022. Vytápění je na tepelném čerpadle, které bylo také vyměněno v roce 2022, aby se optimalizovaly náklady na tento krásný dům. V domě je podlahové vytápění a solární panely pro ohřev teplé užitkové vody venku.

Dům má následující dispozice:
SKLEP:
- Předsíň, komora
- Garáž 36,75m2
- Skladování pohonných hmot
-Kotelna

PŘÍZEMÍ:
- Větrolamy
-Chodba
-Schodiště
-Hala
- Kabinet/kancelář
-Obchod
-Kuchyně
-Jídelna
-Užitek
-Záchody
-Šatna
-Koupelna
- Ložnice majitele
-Obývací pokoj
- Krytá terasa
- Výstup na letní terasu

PŮDA:
- 2 x koupelna
- 4 x ložnice
- Velký obývací pokoj s další kuchyní a jídelním koutem a východem na velký balkon/terasu
-Galerie

Samotné sídlo se nachází v klidné vesničce, v přírodě a daleko od přímých výhledů sousedů. Nad domem je 50 metrů oplocené opěrné zdi s vysokým živým plotem a spodní část je postavena s opěrnou zdí a až 200 metry kovaného plotu na zakázku. Před vchodem je kovaný elektrický plot, který otevírá před domem dlážděné parkoviště pro 8 aut a přístup do garáže, kde můžete zaparkovat dvě auta a případný přídavný motor nebo cokoliv si vaše srdce přeje, protože je zde více než dost místa a úložného prostoru.

Samotný statek má úžasný výhled a dům byl postaven promyšleně podle pohybu slunce. Ráno slunce svítí do ložnice majitele, celý den osvětluje jídelnu a terasu a na západní straně je zakončeno skříňkou.
Venku je obrovský prostor pro socializaci s osvětleným bazénem a vířivkou pro 6 osob. Bazén je vybudován s veškerou bazénovou technologií a strojovnou tak, aby jeho údržba byla pohodlná a bez starostí.

Také interiér samotného domu je vyroben na míru a z těch nejlepších materiálů. Podlaha a schodiště jsou ze žuly, kovaný plot na míru Weber Haus, veškerá keramika v domě je Versace, podlaha je kombinace vlna/bavlna a vyrobená na míru domu, nábytek na míru z mediapanu a další a další.

Kromě toho má panství úžasný vinný sklípek pro společenské kapacity více než 20 osob. Je vyroben v legálním stylu, díky kterému si budete připadat jako v podzemí v nějaké staré vinařské chatě.

Dům nabízí úžasný a snový pobyt s minimálními náklady.

Jedinečná příležitost stát se majitelem této vysněné nemovitosti, protože takových příležitostí není tolik...

Podmínkou prodávajícího je, že kupující přebírá povinnost zaplatit daň z obratu z nemovitosti ve výši 2 %.

Pro více informací a domluvení prohlídky jsem vám k dispozici!

Prostory

Pokoje9
Patra1
Ložnice5
Koupelny3
Toalety4
Parkoviště (venkovní)10

Povrchy

Živobytí514 m²
Parcela28281 m²
Celkem514 m²
Alarm
Bazén
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Parkoviště
Vinný sklep

Vrh pri Boštanju

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny
Výhled na les
TypDům
Rok výstavby2003
Hodnocení energetické účinnosti
C