Historický hotel/restaurace s potenciálem konverze

Bernstrasse 16, 3253 Schnottwil, Switzerland, Bernstrasse 16
Dům s byty • ref.: a404464a-34f4-11ee-926d-0a4bde28e6f6
34 518 113 CZK
Historický hotel/restaurace s velkým potenciálem
Na prodej je historická nemovitost v Schnottwilu, která je známá svou bohatou historií a obrovským potenciálem. Tato impozantní budova, původně postavená v roce 1870 jako hotel/hostinec, fungovala až do konce roku 2021 jako restaurace a dodnes má velký regionální význam.

Tato zajímavá nemovitost nabízí řadu možností pro její budoucí využití. Může i nadále fungovat jako restaurace a/nebo hotel, což vám umožní navázat na tradiční minulost místa a stát se oblíbeným místem setkávání místních obyvatel i návštěvníků. Případně je zde možnost přeměnit nemovitost na nádherný rezidenční komplex a nabídnout bydlení v historickém prostředí. Výjimečná architektura budovy umožňuje různé možnosti rozšíření a rozšíření, aby vyhovovaly individuálním představám a potřebám.

Nutno podotknout, že tato velkolepá stavba je součástí soupisu solothurnských panských sídel, což ještě více zdůrazňuje její kulturní a historický význam. Zde máte vzácnou příležitost vlastnit jedinečné architektonické dílo.

Nemovitost se nachází na velkorysém pozemku a nabízí dostatek parkovacích míst pro hosty i rezidenty. Poloha v Schnottwilu, okouzlující komunitě s prosperující komunitou, zajišťuje ideální prostředí pro úspěšné podnikání nebo příjemné bydlení.

Schnottwil se nachází přímo na trati Solothurn-Münchenbuchsee (s napojením na Bern). v Büren a. Aare je zajištěno spojení do Biel/Bienne a Lyssu. Spoje jsou provozovány každou půlhodinu a hodinu.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky.


Povrchy

Použitelné400 m²
Celkem2017 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Bernstrasse 16, Schnottwil

Vyberte si místa zajmu extrahované pomocí AI.
Veřejná doprava
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny