Dům na prodej, Rama Caida, v San Rafael Department, Mendoza, Argentina

San Rafael Department
Dům s byty • 8 místnost(i) • 3 lož. • 1 koup. • 230 m² • Úroveň zahrady
4 163 634 CZK

Krásný, moderní dům a samostatný byt k prodeji v parkovém prostředí! Cihlový dům a byt byly odborně navrženy a postaveny s využitím místního tvrdého dřeva. Dům je 180 metrů čtverečních a byt je 50 metrů čtverečních.

Domov je světlý a vzdušný. Dům má 3 ložnice, formální jídelnu a obývací pokoj a moderní kuchyň. Po celé délce domu je sluneční místnost s okny vedoucími do nádherného dvora.

Dvůr je 2 000 metrů čtverečních, půl akru a je krásnou kombinací vzrostlých stromů a otevřeného, slunného trávníku. Je tu spousta místa pro vlastní výtvory, jako je bazén nebo terasa. Je obklopen soukromou zdí.

Dům je vybaven zemním plynem, který je cenným a neobvyklým majetkem mimo město.

Byt lze využít jako tchýn, nebo jako nájemní jednotku. Venkovská turistika je v Argentině velká a podobně vybavené apartmány této velikosti a umístění se snadno pronajmou za 60 USD na noc. Tato nemovitost se nachází v zemědělské zóně a je oblíbenou turistickou destinací.

Hlavní turistickou atrakcí Valle Grande je 25 km daleko. Je to zhruba 9 km od centra města San Rafael. V Rama Caida je mnoho místních obchodů a obchodů a některé vynikající restaurace a vinařství.

Prostory

Pokoje8
Ložnice3
Koupelny1
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí230 m²
Parcela2000 m²
Grilování
Internet
Jídelna
Klímatizace
Parkoviště
Satelitní TV
Zahrada

San Rafael Department

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na park
TypDům
Rok výstavby2000