Výhled na oceán u pláže, Villa Lotus, Grenada

Calivigny
Pozemek • 3 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 278.71 m²
47 049 100 CZK
Tato nemovitost se nachází v Grenadě, Karibik. Ostrov u Barbadosu, cca 45 minut letu.

The Point at Petite Calivigny (The Point) je luxusní butikový soukromý rezidenční klub a resort, který se nachází na velkolepém jižním pobřeží Grenady. Tento zcela nový vývoj je postaven na 11 akrech soukromého pozemku nacházejícího se v bohaté komunitě Petite Calivigny a skládá se ze 3 nádherných vil a 12 bytů, tělocvičny a wellness centra, lázní, odlehlé pláže a přístavu. The Point je moderní 5hvězdičková rezidenční komunita, která se dokonale hodí pro zcestovalý pár nebo rodinu, která hledá jedinečný zážitek z bydlení nebo dovolené.

Rysy

• Point at Petite Calivigny má ideální polohu na velkolepém jižním pobřeží Grenady, pouhých 20 minut od mezinárodního letiště Maurice Bishopa a 15 minut od hlavního turistického centra a obchodní čtvrti.

• Majitelé mají jistotu plně spravovaného a udržovaného majetku v areálu i mimo něj. • Soukromý rezidenční klub se skládá z 12 nádherných bytů se 2 ložnicemi a 3 luxusních vil se 3 ložnicemi a soukromými bazény.

• Klub se může pochlubit zcela soukromým a uzavřeným pozemkem o rozloze 11 akrů s ostrahou 24/7, 2 komunitními bazény, 3 soukromými bazény s nekonečnými okraji, nejmodernější posilovnou a wellness centrem, lázněmi, hlubokomořským kotvištním přístavem a odlehlou pláží se soukromým přístupem.

• Každá rezidence je vybavena špičkovými luxusními povrchovými úpravami, pečlivě vybranými designovými prvky a nejnovějšími technologiemi pro plnou dostupnost a pohodlí stisknutím tlačítka.

• Full-service concierge tým složený ze skupiny dynamických odborníků na pohostinství, kteří se věnují poskytování výjimečných zážitků všem majitelům a jejich hostům.

• Celá řada fitness a wellness služeb a zážitků "Indulge", stejně jako balíčky Journey speciálně přizpůsobené různým vkusům našich majitelů.

• Majitelé mohou přispět svým majetkem do fondu hotelového pronájmu, což může poskytnout atraktivní míru návratnosti. Geo poloha: 12°00'18.3"N 61°43'37.6"W Specifikace Kuchyně šéfkuchařů (spotřebiče SMEG) Elektrický sporák a horkovzdušná trouba Mikrovlnná horkovzdušná trouba, myčka nádobí, lednička/mrazák, pračka a sušička Corian Desky Tři úrovně luxusního ubytování (3000 čtverečních stop / 279 čtverečních metrů bez balkonů) Tři ložnice, tři koupelny Porcelánové podlahy a dlaždice 28′ x 12' Infinity bazén Venkovní grilovací stanice Garáž s prádelnou Lišty z tvrdého dřeva Nábytek na míru Vybavení Tělocvična a wellness centrum Lázně Soukromý přístup na nábřeží

Pro virtuální nebo osobní prohlídku nebo pro více informací nás prosím kontaktujte:

* Vlastnost ID: 45388
* Cena: 2 000 000 USD
* Velikost nemovitosti: 3000 čtverečních stop
* Ložnice: 3
* Koupelny: 3
* Stav nemovitosti: NA PRODEJ

* Adresa Calivigny, Saint George
* Město Saint George's, Grenada
* Stát/hrabství Grenada
* Země: Grenada

Prostory

Pokoje3
Ložnice3
Koupelny3

Povrchy

Živobytí278.71 m²
Balkón
Bazén
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Garáž
Pračka

Calivigny

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře