Dům za Koupit v Vrbovsko, Chorvatsko

Tići
Samostatný dům • 6 místnost(i) • 4 lož. • 2 koup. • 5414 m² • 19. podlaží • ref.: 300431067-178
3 865 510 CZK
Moravice, ve výšce 409 m n. m. podél potoka a jen pár metrů od Čogrljevského jezera, stojí krásný a udržovaný rodinný dům na prostorné a udržované zahradě o rozloze 5264 m2.
Pod domem teče potůček, jehož šumění je slyšet, a pohled na zelené paseky a okolní přírodu dohromady tvoří skutečnou zenovou oázu pro tělo i duši.

Dům se skládá z přízemí, kde je garáž a dvě další místnosti, které již byly z velké části zrekonstruovány a jsou navrženy jako malý byt / byt. Z vnějšího schodiště se vstupuje do 1. patra domu, které se skládá ze vstupní haly, široké chodby, kuchyně s jídelním koutem, obývacího pokoje, koupelny, samostatné toalety a velké ložnice. V horní části domu jsou tři ložnice, jedna pracovna a koupelna. Z jedné místnosti je přístup na velkou terasu s krásným otevřeným výhledem na všechna kouzla a krásy přírody. Na zahradě jsou také další zařízení (dřevníky, pomocná budova a sklad).

Dům je ve velmi dobrém stavu a není nutná žádná další investice. Je plně zařízený a jako takový se prodává. Střecha a exteriér truhlářství byly změněny před několika lety.
Vytápění je centrálně na dřevo. Zahrada je také oplocená a kompletně uklizená a udržovaná a umožňuje více než dostatek prostoru na všech stranách k dýchání.

Ulice je tichá a není zaneprázdněná, takže klid a intimita jsou zaručeny.

Místo je ideální jak pro odpočinek, tak pro trvalé bydlení a pobyt, protože veškeré potřebné vybavení je v minimální vzdálenosti.

Majetek hodný pozornosti!

Prostory

Pokoje6
Patra2
Ložnice4
Koupelny2
Toalety2

Povrchy

Živobytí5414 m²
Parcela5264 m²
Celkem5414 m²
Zařízeno

Tići

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na les
Panoramatický výhled na jezero
Výhled na hory
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data