Luxusní zařízené apartmány na prodej v Belek, oblíbené rekreační oblasti Antalye

Belek
Byt • 4 místnost(i) • 1 koup. • 130 m² • Vrchní patro • ref.: 352777
4 738 367 CZK

V Antalyi, hlavním městě slunce, moře a zábavy v Turecku, jako společnost Buy Home Antalya opět zvyšujeme naši atraktivitu našimi novými projekty. Buy Home Antalya, která si od svého založení získala výsadní místo v preferencích komfortu Antalye, pokračuje v přidávání barev do vašeho života novými projekty, které vzbudí vzrušení.

V Beleku, ráji Antalye plném nekonečného blues a místě setkávání různých civilizací, na vás čeká život obklopený jedinečnou vegetací, kde budete fascinováni přírodou. V tomto oblíbeném regionu, který je známý svými golfovými hřišti, borovicovými lesy, 5hvězdičkovými hotely, řekami a slavnými zábavními parky, jako je Land Of Legends, čeká luxusní život s hotelovým konceptem v souladu s normami bydlení budoucnosti.

Zařízené byty jsou v docházkové vzdálenosti od trhů, zastávek veřejné dopravy, bankomatů, bank a tržišť, kde můžete uspokojit své každodenní potřeby. Mají ideální polohu 2 km od moře a pláže, 1 km od centra města, 7 km od zábavního parku Land of Legends, 1 km od golfových hřišť a 23 km od mezinárodního letiště v Antalyi.

Luxusní komplex je postaven na pozemku o rozloze 7.500 m² a skládá se z 8 bloků se 2 podlažími. V našem projektu, který má celkem 56 bytů, jsou byty typu 3+1. Mnoho zařízení, jako je přístavní služba, bazén, dětský bazén, generátor, venkovní parkoviště, dětská hřiště, kamélie a 24/7 bezpečnostní a bezpečnostní kamerový systém, bylo navrženo s ohledem na pohodlí majitelů bytů.

Zařízené apartmány mají vybavení, jako jsou kuchyňské spotřebiče, klimatizace v každém pokoji, kombinovaný kotel na zemní plyn, podlahové vytápění, video telefon, ocelové dveře, bodové a LED osvětlení, šatna, sprchový kout a centrální satelitní systém. Vstupte do vysněného života s těmito jedinečnými byty, které čekají na své nové majitele!

Zavolejte nám pro podrobné informace a schůzku. Koupit Domů Antalya je tu, aby se vaše sny staly skutečností!



Tato nabídka byla automaticky integrována programem RE-OS Real Estate MLS .

Prostory

Pokoje4
Patra2
Koupelny1
Toalety1

Povrchy

Živobytí130 m²
Celkem140 m²
Alarm
Interkom
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zařízeno

Belek

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na moře
TypByt
Rok výstavby2019
TopeníPlyn