Dům za Koupit v Podčetrtek, Slovinsko

Podčetrtek
Chalupa • 7 místnost(i) • 6 lož. • 6 koup. • 620 m² • ref.: 490191131-3
7 493 928 CZK
Výjimečná příležitost pro rozvoj cestovního ruchu v kouzelném historickém měšťanském domě v Podčetrtek!
Představujeme Vám mimořádnou příležitost ke koupi unikátního historického měšťanského domu v srdci Podčetrteku, který v sobě snoubí bohatou historii, komfort a neomezený potenciál pro rozvoj cestovního ruchu. Tato luxusní nemovitost s hrubou podlažní plochou 620,2 m2 na 4 podlažích, postavená v roce 1893, s renovovanou fasádou v roce 2002 a obnovenou střechou v roce 1990, je skutečným klenotem, který nabízí neuvěřitelnou příležitost pro vytváření turistických kapacit.
Dům má mnoho prostor, které lze přizpůsobit a využít pro různé turistické účely:
Snížené přízemí: Dva apartmány s přístupem na zahradu a kotelnou (tepelné čerpadlo), poskytující komfortní ubytování pro hosty spolu s potřebnou tepelnou infrastrukturou.
Přízemí: Nabízí prostornou chodbu, kuchyň, jídelnu a obývací pokoj, které jsou ideální pro pohostinské aktivity, jako je restaurace nebo kavárna. Z chodby a obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu (orientovanou na jihovýchod).
První patro: Nabízí dvě ložnice s vlastní koupelnou, které hostům zajišťují soukromí a pohodlí. Toto patro má také terasu (orientovanou na jihovýchod) stejné velikosti jako patro níže.
Nedokončené podkroví: Představuje obrovskou příležitost pro další přizpůsobení prostoru a zahrnuje plány na dvě ložnice s koupelnami.
Kromě působivého interiéru se tato nemovitost nachází v atraktivním turistickém prostředí Podčetrtek. Toto malebné městečko je známé svými termálními komplexy, jako jsou oblíbené lázně Terme Olimia, které přitahují mnoho návštěvníků hledajících relaxaci a wellness zážitky. Okolí nabízí také řadu dalších turistických atrakcí, jako jsou malebné vinařské stezky, hrady, kláštery a přírodní parky. To vše vytváří atraktivní prostředí pro rozvoj cestovního ruchu a umožňuje hostům zažít jedinečnou kombinaci kulturního dědictví, přírodních krás a relaxace.
Tento historický městský dům má neomezený potenciál pro rozvoj turistických kapacit, jako je butikový hotel, penzion, apartmánový komplex nebo hostinec. Díky své výjimečné poloze, dostatku prostor a historickému kouzlu přiláká tato nemovitost mnoho návštěvníků, kteří hledají autentický zážitek z Podčetrteku.
Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost investovat do cestovního ruchu a stát se součástí úspěšného turistického příběhu v Podčetrtek.
Podmínka prodávajícího pro uzavření obchodu: Kupující je povinen uhradit daň z nabytí nemovitých věcí (2 %).
Pro více informací a prohlídku nemovitosti vám rád pomohu!
Během prohlídky budete mít také možnost prohlédnout si koncepční plán vytvořený architektem Matjažem Accettem.

Prostory

Pokoje7
Ložnice6
Koupelny6

Povrchy

Živobytí620 m²
Parcela291 m²
Celkem620 m²
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Terasa
Zahrada

Podčetrtek

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na nádvoří
TypDům
Rok výstavby1893
Hodnocení energetické účinnosti
E