Dům za Koupit v Hrabství Wexford, Irsko

Hrabství Wexford
Samostatný dům • 3 lož. • 2 koup. • 167 m² • 1. podlaží • ref.: 770821012-17
3 773 422 CZK
Tým RE/MAX Fogarty s potěšením uvádí na trh rodinný dům se čtyřmi ložnicemi. Jedná se o jedinečnou příležitost ke koupi domu, který přišel na trh a potřebuje nějakou práci a modernizaci.

Kupující může mít nárok na grant na rekonstrukci prázdné nemovitosti. Jedná se o platbu za přeměnu prázdného domu nebo budovy na trvalý domov nebo nemovitost k pronájmu. K dispozici je grant až do výše 50 000 EUR. Pokud náklady na renovaci přesáhnou standardní grant až do výše 50 000 EUR, je k dispozici doplňková výše grantu až do výše 20 000 EUR. Zobrazit www.gov.ie/en/service/f8f1b-vacant-property-refurbishment-grant/

Kupující může mít nárok na grant na rekonstrukci prázdné nemovitosti. Jedná se o platbu za přeměnu prázdného domu nebo budovy na trvalý domov nebo nemovitost k pronájmu. K dispozici je grant až do výše 50 000 EUR. Zobrazit www.gov.ie/en/service/f8f1b-vacant-property-refurbishment-grant/

Tento dům zahrnuje vstupní halu, obývací pokoj, jídelnu, kuchyň, technické zázemí, koupelnu, dvě ložnice, prádelnu a zimní zahradu v přízemí, zatímco nahoře je odpočívadlo a dvě dvoulůžkové ložnice. Tento dům stojí na pozemku o rozloze 0,29 akru a je ideálním domovem pro někoho, kdo se zajímá o projekt renovace.

Tichá a klidná vesnice Inch je vzdálena pouhé 3 km, kde je k dispozici hospoda, obchod a čerpací stanice. Města Gorey a Arklow jsou vzdálena pouhých 11 km a nabízejí vynikající výběr základních a středních škol spolu s množstvím restaurací, obchodů, hospod, hotelů, širokou škálou místních rekreačních zařízení, jako jsou nekonečné písečné pláže, golfová hřiště, plavecká a rekreační centra, což z něj činí nejžádanější místo k životu.

Je to ideální domov pro každého lovce domů, včetně těch z Dublinu, kteří se chtějí zmenšit, nebo mladších rodin, které nyní mohou pracovat z domova a přitom být stále v dosahu dojíždění z hlavního města. Kvalita a životní tempo jsou velmi přitažlivé. Vše je blízko nebo snadno přístupné!

Topení je olejové, okna jsou z PVC s dvojitým zasklením a energetická třída je G. K dispozici je soukromý septik a studna. Jedná se o vzácnou příležitost získat rezidenci se čtyřmi ložnicemi ve vyhledávané oblasti, která oplývá pozoruhodnými výhledy a malebnou krajinou. Doporučujeme prohlídku tohoto domu. Eircode: Y25 KD80.

Tyto údaje nepředstavují nabídku ani smlouvu, a přestože bylo vynaloženo veškeré úsilí při přípravě všech popisů, rozměrů, map a plánů, nemělo by se na tyto údaje spoléhat jako na fakta. Rozměry / ilustrace jsou pouze orientační a nejsou v měřítku. RE/MAX Property Specialist - Team fogarty nenese odpovědnost za případné nepřesnosti v nich obsažené.

Prostory

Ložnice3
Koupelny2

Povrchy

Živobytí167 m²
Celkem167 m²

Hrabství Wexford

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data