Byt: k pronájmu v Barnes London

Londýn
Byt • 1 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • ref.: 3011606
109 239 CZK
101 956 CZK+7 283
Sedící na rohu Mortlake High Street a The Terrace of Barnes, v blízkosti bohaté palety butiků a nezávislých kaváren je tento jednoduše ohromující mezonetový byt. Dokončeno podle nejvyšší specifikace. Garden Flat se může pochlubit dvěma terasami, velkorysými pokoji s množstvím přirozeného světla a elegantním stylem, ideálně situovaným pro mnoho potěšení, které tato prestižní komunita na břehu řeky nabízí.


Přes dvě patra, byt celkem 1,246sq.ft sofistikované ubytování, s vysokými okny a skleněnými dveřmi funkce běží po celém prostoru, zaplavuje všechny oblasti s nádherným slunečním světlem. Při vstupu do přízemí je moderní kuchyň, plně vybavená moderními spotřebiči a posuvnými skleněnými dveřmi na první ze dvou teras. Krátká chodba je lemována druhou sadou dveří na terasu a vede do velkého, dvojitého obývacího pokoje - fantastického, světlého prostoru pro relaxaci a zábavu s klenutým stropem a šesti světlíky. Tři dvoulůžkové pokoje velkých rozměrů těží z vestavěných skříní na míru a jsou ve sníženém přízemí, dvě s posuvnými dveřmi poskytují přímý přístup na druhou terasu a třetí ložnice se stylovým sprchovým koutem. A konečně, nádherná čtyřdílná koupelna s volně stojící vanou a luxusním vybavením doplňuje ubytování.


Garden Flat má vynikající pozici, aby si v této velmi žádané lokalitě užil širokou škálu místní občanské vybavenosti. White Hart Lane a Barnes Village jsou domovem řady obchodů, luxusních restaurací a hospod, kaváren a každotýdenních farmářských trhů každou sobotu, které kombinují venkovskou atmosféru s životem ve městě. Obklopen nejslavnějšími venkovními prostory Londýna, jako jsou Kew Gardens, Richmond Park a řeka Temže, Barnes nabízí svým obyvatelům bezkonkurenční životní styl. Vynikající výběr škol ve státním i nezávislém sektoru učinil oblast oblíbenou u rodin, zatímco dojíždějící jsou dobře postaráno s expresními trasami do Londýna Waterloo z nádraží Barnes Bridge, pouhých 0,2 km od nemovitosti.

Prostory

Pokoje1
Ložnice3
Koupelny2
Zahrada

Londýn

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do zahrady
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data