Dům za Koupit v Občina Lendava, Slovinsko

Občina Lendava
Chalupa • 4 místnost(i) • 3 lož. • 1 koup. • 236 m² • 1. podlaží • ref.: 490321056-98
2 881 854 CZK
V klidném prostředí, v Petišovci/Lendava prodáváme velký dům, který se vyznačuje kvalitní konstrukcí a konečnou pečeť je dána rovinou a velmi velkým pozemkem, který nabízí naprosté soukromí. Podlaha je P+1+M.

Dům se rozkládá na 236 m2 plochy (zdroj GURS), přízemí je uspořádáno a vhodné k bydlení, velikost je cca 110m2. V přízemí je nutné dokončit velký obytný prostor, ze kterého je umístěn vstup do zbytku obytného prostoru. První patro a podkroví jsou v hrubém stavu a je třeba je dokončit.

Výměra pozemku je 5.608,00 m2 (2.015 m2 - stavební pozemek, 3.593 m2 -zemědělská půda), celý pozemek je rovinatý, zastavěný a kompletně uspořádaný.

PŘÍZEMÍ - malý obývací pokoj s výstupem na terasu, kuchyň se spíží, samostatná toaleta, koupelna, dětský pokoj, ložnice a pomůcka, ve které je instalováno tepelné čerpadlo. Je třeba dokončit velkou předsíň, která je věnována obrovskému obývacímu pokoji. Dispozice pokojů v přízemí je vidět na přiložených fotografiích nemovitosti.

PRVNÍ PATRO A PODKROVÍ - obě podlaží jsou v hrubém stavu a je třeba dokončit stavbu. Venkovní schody musí být nahoře až do prvního patra.

Dům byl postaven v roce 1973. Zastřešení - eternit, izolační fasáda - demit 18 cm. Část domu musí být ještě dokončena izolačním obalem. Okna jsou plastová-třívrstvá, jsou zabudována izolovat sklo-termopánev.

Vytápění je zajištěno pomocí radiátorů s novým tepelným čerpadlem VIESSMANN. V místnostech, dole na chodbách keramiky, je laminát. V kuchyni je na zdi vyrobena speciální léčivá mozaika, která majitelům přináší štěstí, zdraví a hojnost.
Vedle domu je parkoviště pro několik aut. Kromě toho mohou být ve dvoře zajištěna parkovací místa pro zákazníky (v případě využití nemovitosti pro obchodní účely).

Samotný pozemek je velmi velký, nabízí možnost vytunelování krásné vlastní zahrady, parku a sadu (sad je již na pozemku). Zalévání je postaráno, nemovitost má vlastní fontánu. Od domu za pozemkem vede osvětlená cesta k panelovému domu - hospodářskému objektu (plocha 109 m2-zdroj GURS)., který majitel využívá pro pikniky (vestavěná kuchyň) a připravuje léčivé lubrikanty, tinktury, přírodní ovocné šťávy,...

Nemovitost je zapsána v katastru nemovitostí, je bez zatížení, majitel má stavební povolení.
Dům může zařídit dvě špičkové bytové jednotky, lze jej využít jako investiční příležitost k pronájmu pokojů nebo jej využít jako možnost pro samostatné podnikání a pobyt. Je samozřejmě vhodný i pro početnější rodinu. Nemovitost se prodává vybavená.

POLOHA: 4 km na AC připojení, 5 km na lendava spa/termální lázně, 6 km na vikářskou věž VINARIUM, 5 km na závodní dráhu - Lindau ring - možnost motorky a vyrazit!
5 km do centra Lendavy, kde je škola, obchod, autobus, lékárna a veškeré další lisy.
Opravdu doporučuji koupit!

Prostory

Pokoje4
Patra2
Ložnice3
Koupelny1
Toalety1
Byty2
Parkoviště (venkovní)20

Povrchy

Živobytí236 m²
Parcela5608 m²
Celkem236 m²
Internet
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Občina Lendava

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny
TypDům
Rok výstavby1973
Hodnocení energetické účinnosti
D