Luxusní rezidenční komplex v Bektaş, Alanya

Bektaş
Byt • 4 lož. • 3 koup. • 230 m² • K dispozici od 29. 6. 2024 • ref.: IMMO 1369
14 886 406 CZK

Typy apartmánů :
- 4+1 duplexy: 230m2

O projektu:
Tento nový projekt se nachází ve čtvrti Bektaş. Komplex je postaven na pozemku o rozloze 1 000 m2 a skládá se z jednoho bloku s celkem 8 byty. Všechny byty jsou orientovány na jih, kompletní sada bílé techniky je zahrnuta v ceně mezonetů. Součástí komplexu je bazén vybavený zatahovacím zastřešením, které v zimě uzavře bazénový prostor. Voda v bazénu bude navíc v chladném období vyhřívaná, takže obyvatelé se budou moci koupat, kdykoli budou chtít, po celý rok. Stavba byla zahájena v březnu 2023 a dokončena bude v červnu 2024.

O společnosti Alanya :
Alanya je nejkrásnější čtvrtí Antalye s krásnou přírodou a plážemi, útulnými kavárnami, bary a starobylým hradem Alanya, který je jedním z nejdůležitějších aspektů turistů. Kouzelný hrad a výhled na hory si můžete vychutnat zejména v noci. Večerní osvětlení navozuje romantickou atmosféru a pocit mystického doteku.

Nemovitost si můžete koupit online!

Komunikační technologie nyní výrazně usnadňují podnikání v oblasti nemovitostí. Existuje snadný způsob, jak investovat do nemovitostí; Díky online prodeji si můžete koupit nemovitost ještě před příjezdem do Turecka. Používání vizuálních komunikačních kanálů, jako je Facetime, Skype, Whatsapp Video Call atd. Ukážeme vám nemovitost s živým hovorem a můžete si prohlédnout všechny podrobnosti. A u projektů ve výstavbě máte velkou výhodu v ceně. Po podpisu kupní smlouvy můžete zaplatit 30% a mít bezúročnou splátku až do doručení klíčů. Vzhledem k tomu, že ceny půjdou nahoru s pokrokem ve stavbě, budete mít velký prospěch. Stačí nám zavolat a domluvit si online prohlídku nemovitosti.

O nás:
Jsme evropsky smýšlející realitní společnost specializující se na prodej nemovitostí v Turecku. Naše hlavní kancelář je v Kestelu v Alanyi. Všichni jsme státem autorizovaní realitní makléři. V naší kanceláři se mluví 10 různými jazyky. Kupní smlouva bude uzavřena ve vašem mateřském jazyce. Naše společnost úzce spolupracuje s předními stavebními společnostmi v Turecku. Na celé naše portfolio máme 100% záruku nejlepší ceny.

Ve společnosti Immopro Turecko jsou požadavky klientů nade vše. Poskytneme vám ty nejlepší služby s individuální péčí, abychom se ujistili, že dostanete to nejlepší ze všeho, co si zasloužíte. Na každém kroku budeme vaším silným partnerem s individuální péčí. Pevně věříme v etický kodex, profesionalitu a transparentnost. Vítáme všechny naše nové i staré zákazníky a rádi vám pomůžeme.

Prostory

Ložnice4
Koupelny3

Povrchy

Živobytí230 m²
Parcela998 m²
Alarm
Balkón
Bazén
Interkom
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Sauna
Výtah
Zahrada

Bektaş

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Orientace na Jih
Výhled na hory