Vynikající pozemek na prodej v Hawilian Agusan del Sur

Bayugan - Esperanza Road, Bayugan-Esperanza Road
Pozemek • ref.: ES5553689
11 251 762 CZK
Vynikající pozemek k prodeji v Hawilian Agusan del Sur, Filipíny

Prodej eSales ID nemovitosti: es5553689

Poloha nemovitosti

Bayugan – Esperanza Rd,

Esperanza 8513

Agusan Del Sur

Filipíny

Podrobnosti o nemovitosti

Zde představujeme vynikající pozemek v jedné z nejvyhledávanějších oblastí pro rozvoj právě teď na Filipínách. Pozemek se nachází v Hawilian, Esperanza, Agusan Del Sur, Mindanao (průjezd silnicí do města Butuan a města Davao). Zóna č. - PPCS -PTM/PRS92. Ložisková mřížka, měřítko 1:4000.

99473m2 ve velikosti ideální pro někoho, kdo chce rozvíjet více nemovitostí, které by se daly na otevřený trh.

Tento kus prémiového pozemku o rozloze 99473 m2 by také skvěle fungoval jako nová divize nebo velká realitní příležitost, stejně jako rozsáhlé obchodní příležitosti vzhledem k jeho skvělému přístupovému spojení do různých měst v této oblasti.

Agusan del Sur, oficiálně provincie Agusan del Sur, je provincie v regionu Caraga na Mindanau na Filipínách. Hlavním městem je Prosperidad.

Agusan del Sur má pracovní sílu 287 000 lidí, většinou v zemědělství a lesnictví. Několik vysokých škol, včetně univerzity, přispívá k dobře vzdělané, vysoce školené, anglicky mluvící pracovní síle. Provincie také drží krok s technologickým vývojem jinde, přičemž některé z těchto vzdělávacích zařízení nabízejí kurzy rozvoje dovedností v oblasti informačních technologií.

O okolí

Agusan del Sur je provincie na Filipínách, která se nachází v regionu Caraga zabírající severovýchodní část Mindanaa. Hlavním městem je obec Prosperidad.

Provincie má rozlohu 9 989, 52 čtverečních kilometrů nebo 3 856, 98 čtverečních mil. Počet obyvatel podle sčítání lidu v roce 2020 činil 739 367. To představovalo 26, 36% z celkového počtu obyvatel regionu Caraga, 2, 82% z celkové populace ostrovní skupiny Mindanao nebo 0, 68% celé populace Filipín. Na základě těchto údajů se hustota obyvatelstva vypočítá na 74 obyvatel na kilometr čtvereční nebo 192 obyvatel na čtvereční míli.

Agusan del Sur je protáhlá pánev s pohořími na východní a západní straně tvořící údolí, které zabírá centrální podélnou část země. Řeka Agusan, která teče z údolí Compostela na jihu směrem k Agusan del Norte na severu, teče téměř uprostřed údolí a vlévá se do zálivu Butuan. Řeka má dvanáct přítoků: řeky Wawa, Gibong a Simulao na východní straně a řeky Ojot, Pusilao, Kasilayan, Libang, Maasam, Adgawan, Cawayan, Umayam a Ihaon na západní straně. Tyto přítoky jsou napájeny potoky a potoky. Jižní polovina provincie od obce Veruela je oblast plná bažin a jezer, z nichž největší je jezero Talacogon.

Údolí Agusan bylo osídleno různými kulturními komunitami jako Manobos, Mamanwas a Higaonons. Archeologické vykopávky v nížinách dolního údolí Agusan odhalily důkazy o silných vztazích mezi regionem a státy jihovýchodní Asie. Zlatý obraz jávansko-indického designu objevený v roce 1920 a roztavené nádoby odkryté v Prosperidadu naznačují, že region měl obchodní a kulturní vazby s pobřežím.

Hlavní rysy

• 99473 m2 pozemků pro výstavbu
• Výborná poloha v blízkosti mnoha zařízení
• Ohromující výhled.
• Obrovský potenciál na trhu s pronájmy, pokud se rozvine.

Kontaktujte nás ještě dnes koupit nebo prodat svou nemovitost na Filipínách rychle online.

Povrchy

Parcela99473 m²

Bayugan-Esperanza Road, Agusan del Sur