🌴 Nabídka dvou apartmánů za cenu jednoho v centru města Sosúa, Dominikánská republika

Sosúa, 66 Calle Ayuntamiento
Byt • 3 lož. • 3 koup. • 184 m²
5 794 628 CZK

 

Zkopírujte níže uvedené odkazy a prohlédněte si nemovitost na našich webových stránkách, realtordr.com
➡️https://realtordr.com/property/rdr-41725/

Navštivte profil agenta pro výpis, Hennah P. Portorreal
➡️https://realtordr.com/agent/hennah-perez-p

Tato jedinečná nemovitost je dohoda dva za jednoho, která se skládá ze dvou samostatných bytů, které se prodávají společně. První apartmán má dvě ložnice a dvě koupelny, zatímco druhý apartmán má jednu ložnici plus jednu koupelnu. Oba apartmány jsou částečně zařízené, mají vlastní kuchyň a nabízejí komfortní obytné prostory.

Apartmány o celkové rozloze 184 m2 jsou velkoryse dimenzovány a mají jedno kryté parkovací místo, což usnadňuje obyvatelům parkování jejich vozidla bez obav z živlů. Malá společná střecha poskytuje nádherný výhled na hory a oceán – skvělé místo pro relaxaci a kochat se krásnou scenérií. Oba apartmány mají také roztomilý balkon, kde si obyvatelé mohou vychutnat ranní kávu nebo sledovat západ slunce.

Udělejte si z něj svůj ostrovní rekreační dům, trvalé bydliště nebo další investiční nemovitost – volba je na vás!

Krátkodobé financování je k dispozici s 50% poklesem.

Investice do centrálně umístěné nemovitosti v centru města Sosua v Dominikánské republice může být moudrým rozhodnutím z několika důvodů:

(1) Prime Location: Sosua je velmi vyhledávaná turistická destinace, známá svými krásnými plážemi, křišťálově čistou vodou a živou atmosférou. Centrálně umístěný hotel v Sosua bude velmi žádaný, protože bude v docházkové vzdálenosti od oblíbených atrakcí města.

(2) Potenciál pro zhodnocení: Nemovitosti v Sosua se v posledním desetiletí neustále zhodnocují díky rostoucí popularitě města jako turistické destinace a komunity expatů. Investice do centrálně umístěné nemovitosti v Sosua nyní může poskytnout dobrou návratnost investic v budoucnu, protože se očekává, že hodnota nemovitostí bude i nadále růst.

(3) Různorodý trh: Sosua přitahuje různorodou skupinu návštěvníků a expatů z celého světa a vytváří velký trh s pronájmy nemovitostí. Město má směs důchodců, rekreantů a digitálních nomádů, kteří hledají pohodlné a pohodlné místo k pobytu. Investováním do centrálně umístěné nemovitosti v Sosua můžete využít tohoto rozmanitého trhu a oslovit řadu nájemníků.

(4) Potenciál příjmů z pronájmu: Jako pronajímatel v Sosua můžete generovat příjem prostřednictvím dlouhodobých pronájmů nebo krátkodobých prázdninových pronájmů. Centrálně umístěná nemovitost v Sosua bude ve vysoké poptávce, protože poskytuje snadný přístup do města a jeho vybavení. Se správným marketingem a řízením můžete generovat stálý proud příjmů z pronájmu po celý rok.

Další podrobnosti

  • POPLATEK HOA: $100 USD

Prostory

Ložnice3
Koupelny3

Povrchy

Živobytí184 m²
Klímatizace
Parkoviště
Pračka

66 Calle Ayuntamiento, Sosúa